The Division'a üç adet ücretli DLC geliyor!

Deniz Aslan 29.01.2016 - 00:11
Season Pass paketinin detayları da paylaşıldı!
Bildiğimiz gibi geçtiğimiz saatlerde The Division'un kapalı betası Xbox One kullanıcıları için oynanışa sunulmuştu. 31 Ocak'a kadar sürecek olan oyunun kapalı betası yarın PC ve PS4 platformu kullanıcıları için oynanışa sunulacak. Çıkışına yaklaşık 2 ay gibi bir süre kalan  The Division'dan bu süreçte yeni detaylarda gelmeye de devam ediyor. Oyunun yapımcısı olan Ubisoft, oyunun çıkışından sonra bizleri bekleyen eklenti planlarının detaylarını paylaştı.

Ubisoft'un paylaştığı bu planlarda oyuna gelecek üç adet ücretli geniş ek paket bulunuyor. Survival, Last Stand ve Underground adlı üç büyük DLC oyunun çıkışından sonra bizleri bekliyor. The Division'un ilk eklentisi olacak olan Underground ile New York'taki yer altı mekanlarına ulaşım sağlayabilecekmişiz. Underground hakkında ufak bir detay paylaşan Ubisoft, henüz Survival ve Last Stand ile ilgili ise, Survival paketinde Dark Zone adlı yerler daha da genişleyecek. Oyuncuların ilerleme ilerleme kaydetmemizi sağlayan ve diğer oyuncularlara  PvP mücadeleler vermemizi sağlayan bu Dark Zone'lar Survival paketinin ana konusu olacak. Kısacası bu pakette  kıyasıya mücadelenin dibine vuracağız. Diğer ve üçüncü gelecek olan DLC Last Stand hakkında Ubisoft, henüz bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

The Division'a üç adet ücretli DLC geliyor!
Oyuncular bu eklentilere
Season Pass araclığıyla erişim sağlayabilecekler. Season Pass alacakları ise Underground  Survival, Last Stand ve adlı üç büyük eklenti bekliyor. Ayrıca Season Pass paketini alacak olan oyuncuları Sawed-off  av tüfeği ve bunun yanında yıkım gücü kuvvetlendirilmiş kısa menzinli bir eşsiz bir tabanca bizleri bekliyormuş. Durun daha bitmedi, bunların da yanında özel kıyafetler ve silah kamufulajları, son olarak da özel içerikler ve etkinlerle birlikte aylık eşya düşürme gibi fazladan içeriklere sahip olan Season Pass paketini satın almak isteyenler için bekliyor.

The Division'a üç adet ücretli DLC geliyor!
Oyunun Gold Edition versiyonunu satın almak istiyen oyuncular 100 euroyu gözden çıkartmaları gerek. Oyunun Standart versiyonuna ise 60 euro vererek  sahip olabilirsiniz.

Haberin başında bizleri üç adet ücretli ek paketin oyunun çıkışından sonra geleceğini belirtmiştik.
Bu eklentilerin ücretli olması, bu DLC'lere para ayıramıyacak veya para vermek istemeyen oyuncuları hüsrana uğratmış olabilir.  Ama Ubisoft bu oyuncuları da  unutmayarak üç büyük DLC ile beraber ücretsiz eklentilerin de geleceğini belirtti. Hatırlayacağımız gibi Ubisoft serinin bir başka oyunu olan Tom Clancy Rainbow Six Siege için çıkan eklentilere para vermek istemeyen oyuncuları düşünerek yeni kararlar almıştı. Yine aynı yolu izleyerek bu kararı The Division için de verdiklerini belirtten Ubisoft bu kararı oyuncularına duyurdu. Bakalım bu karar The Division için nasıl işleyecek hep beraber 8 Mart'tan sonra göreceğiz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2016 00:02
nasıl düdükleme taktiğini bulmuşlar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2016 00:52
Güzel haber. Bende gold edition'ını alacaktım bu iyi oldu. Bakalım yarın neler göreceğiz betada.
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2016 13:43
''MK Okuru, 29.01.2016 10:35''
Adamın betayı oynmasını neden bekliyorsun anlamdım Twitch'ten izle kendin karar ver..
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2016 10:35
Betayi eğer oynayacaksan oynadiktan sonra bizi bilgilendirirmisin nasil olmuş oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division'a üç adet ücretli DLC geliyor!
İlginizi Çekebilir