The Division'ın gelecek güncellemesi Incursion'la ilgili ilk bilgiler!

Furkan Sakoğlu 1.04.2016 - 11:04
Tam da sıkılmaya başlamışken ilaç gibi geliyor
Ubisoft'un satış rekorları kıran son oyunu The Division, çıkışının ardından geçen 1 aya yakın sürede bizleri PC ve konsollarımızın başına kilitlemeyi başardı.

The Division'ın gelecek güncellemesi Incursion'la ilgili ilk bilgiler!
Tabii ki bu 1 aya yakın süre içerisinde birçok oyuncu, oyunda son seviyeye ulaşmış, hatta ekipmanlarını bile neredeyse kusursuz hale getirmişti. Amaçlarına yavaş yavaş ulaşan birçok oyuncu ise, gün geçtikçe The Division'da daha az zaman geçirmeye başladı.

Bunun da farkında olan Ubisoft, söz verdiği gibi Nisan ayında oyunun ilk raid'i de diyebileceğimiz 1.1 Incursion güncellemesinin detaylarını dün Twitch yayını üzerinden paylaştı. Ayrıca güncellemenin çıkış tarihini de 12 Nisan olarak beliritti.

Bizde sizler için 1.1 güncellemesinin neler getireceğini kısaca derledik. İşte Incursion yeniliklerinin kısa başlıklar halinde özeti:

- Lost Falcon isimli ilk Incursion kullanıcılara 2 ayrı zorlukta sunulacak. Hard Mode, normal zorluk olarak oynanabilecekken, Challenge Mod için belli bir ekipman skoruna ihtiyacımız olacak.

- Oyuna 4 farklı Gear Set eklenecek. Gear Set'ler tamamlandığı takdirde normal yollar ile edinilemeyen çok güçlü Talent'ları aktif edecek. Set ekipmanlarının bazıları Incursion'dan, bazıları, Dark Zone'dan, bazıları ise BluePrint'ler yolu ile elde edilebilecek.

- Artık oyuncular aynı parti içerisindeyken düşürdükleri ekipmanları, 2 saat içerisinde olmak kaydı ile birbirlerine verebilecek. Ekipman transfer işlemi, ayrı bir pencere üzerinden değil, ekipman yere atılarak yapılacak. Dark Zone içerisinde transfer yapmak için ise, Dark Zone girişlerine gitmek gerekecek.

- Oyuna günlük ve haftalık olmak üzere görevler eklenecek. Kimi görevler belli bir bölgeyi temizle, 10 tane LMB üyesi öldür gibi olacakken, haftalık olanlar ise daha zorlu görevler olacak. Görevler karşılığında ise Division Tech, Phoenix Credits ve farklı ekipmanlar gibi ödüller verilecek.

- Dark Zone'da Supply Drops dönemi başlayacak. Bu yeni mekanik sayesinde, saatte bir Dark Zone'un farklı bölgelerine havadan ekipman atılacak. Bu ekipmanlar güçlü NPC'ler tarafından korunacak. Ekipmana ilk ulaşan kişi veya grup, ekipmana sahip olabilecek. Ayrıca düşen ekipmanların helikopter ile çıkarılması gerekmeyecek.

- Oyunda merakla beklenen ve sıklıkla istenen öldükten sonra arkadaşınızı izleyebilme özelliği eklenecek. Bu özellik sayesinde öldükten sonra bile arkadaşlarımıza bilgi verip yardımcı olabileceğiz.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 21:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2016 04:27
Iyıkı almamısım. Tekrara dusup sıkacagı bellıydı.

Ya bır battlefıeld 3 sıkmıyor arkadas 2011 den berı ara ara oynuyorum. Umarım BF5 super olur. 4 u almamamdakı tek sebep fark olmayısı.

Bu arada sureklı oynadıgım. GTA V, BF3. Yenı cıkanların hıcbırı bunlar kadar zevk vermıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
nerobianco
nerobianco 2.04.2016 10:39
senelerdir çok büyük heyecanla bekledim bu oyunu maalesef darkzone bu oyunun el freni olmuş. darkzone yi iptal etsinler, oyuncular diğer ajanlara ve yapay zekaya karşı haritanın her yerinde savaşsın o zaman tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2016 15:59
oyunun en büyük eksikliği singleplayer hikaye modu olmaması online nereye kadar gider ki ? en azından sıkıldıgımızda hikaye modunu açardık dimi arkadaşlar yalan mıyım ?
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2016 09:13
Yalnız oyunun hikayesi de var. Öyle Battlefield gibi falan sadece Multiplayer modundan oluşmuyor. Bir MMO gibi düşün hikaye görevleri falan da var yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2016 14:41
oyuna o kadar para ver. oynatacak bilgisayara çuvalla para ver. sonra 1 ay sonra sıkıl. vay arkadaş. hakkaten nerede o eski oyunlar. mafia 1 bu oyunu katlar be
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2016 01:45
sıkılma diye dlc yapıp duracaklar.artık oyunları tam kimse yapmıyor.yarım yapıp geri kalanı dlc ile satıyor.malesef yapacak birşeyimizde yok.en fazla almayız xD
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2016 14:22
Normalde tv de çıkan reklamlardan etkilenmediğini söyleyen ergen gençliğin böyle oyunlar söz konusuyken büyülenmiş gibi bütün "pompalamasyona" kendini kaptırması ne kadar trajikomik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division'ın gelecek güncellemesi Incursion'la ilgili ilk bilgiler!
İlginizi Çekebilir