The Elder Scrolls: Legends'ın ilk genişleme paketi çıktı

Hürcan Köse 7.04.2017 - 10:41
Dark Brotherhood'u alt etmeye hazır mısınız?
Dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Elder Scrolls serisinin kart oyunu The Elder Scrolls: Legends geçtiğimiz aylarda kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile oynanmaya başlamıştı. Oyunun hem PvE hem de PvP yönünden birçok yeni içeriğe sahip olacağı söyleniyordu. Sonunda TES: Legends'ın ilk PvE içeriği geldi.

Yeni PvE içeriğinde Dark Brotherhood üyelerinin arasına sızmakla görevlendirilmiş olan bir ikili ajanı oynayacağız. TES serisinin en azılı örgütlerinden birisini alt etmek için görevinizi yerine getirirken seçimlerinizi akıllıca yapmalı ve kimliğinizi korumaya da özen göstermelisiniz.

Bu yeni genişleme paketi TES V: Skyrim'in öncesini konu alarak üç ayrı haritaya ayrılacak. 25'ten fazla görevi ve 40 tane yepyeni kartı da oyuna ekleyecek olan genişleme paketini dilerseniz ayrı haritalar olarak, ya da toplu bir şekilde 19.99 dolara veya oyun için altınla alabilirsiniz.

Bu paketi alırsanız ayrıca The Elder Scrolls: Online'da kullanabileceğiniz Doom World bineğine sahip olacaksınız. Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls: Legends'ın ilk genişleme paketi çıktı
İlginizi Çekebilir