The Elder Scrolls Online 39. güncellemesini aldı

Ersin Kılıç 23.08.2023 - 00:25
Bethesda yeni içerikler yayınlamaya devam ettiği The Elder Scrolls Online'ın 39. güncellemesini yayınladığını duyurdu.

The Elder Scrolls Online için 39. güncelleme yayınlandı. Bethesda'nın geliştirmeye devam ettiği oyunun bu güncellemesi mevcut tüm ESO oyuncuları için uzun zamandır beklenen birçok iyileştirme ve ekleme getiriyor. Yapılan yenilikler ve detaylar şu şekilde;

The Elder Scrolls Online 39. güncellemesini aldı

Genel iyileştirmeler arasında bulunan Yeni Oyuncular İçin Görev ve İçerik İyileştirmeleri kapsamında düşük seviye karakterlerinize verilen görevlerin miktarı ve sıklığını düşüren çeşitli değişiklikler geliyor. Artık bu görevler yeni oyuncular seviye atladıkça kademeli olarak verilecek ve oyuncuların ESO yolculuklarının zaman içerisinde hız kazanmasına yardımcı olacak.

The Elder Scrolls Online 39. güncelleme

Bunun yanında oyuncuları çeşitli noktalar arasında taşıyabilen, Tamriel'in Navigator (Kılavuz) NPC'leri de bu güncelleştirmeyle beraber bazı iyileştirmeler alıyorlar. Artık bu Navigator'lar (görevler etkin olsalar da olmasalar da) takip edilen görevler için oyuncuları bir konuma taşıyıp taşıyamadıklarını gösterecekler.  

Görevler ve içeriklerin yanında eşya yönetimini iyileştirmek için 39. Güncelleme ile ana eşya türlerine bazı değişiklikler geliyor. Farklı kaynaklardan gelen benzer Crown Store eşyaları artık “Stack All Items” (Tüm Eşyaları Biriktir) seçeneğiyle tek yuvada biriktirilebiliyor. Bu yama ile ayrıca oyuncuların istemedikleri eşyaları daha kolay şekilde tespit edip temizleyebilmeleri için hangi eşyaların satılıp hangilerinin satılamadığı daha net bir şekilde ifade ediliyor. 

Yukarıdakilerin yanında 39. Güncelleme geliştirilmiş ölüm bildirimleri, Treasure Scamp eşya düşürme oranı iyileştirmeleri ve üç Cyrodiil Canavar Maskesi de dahil yeni ödüller getiriyor. PvP güncellemelerine ek olarak oyunculara satın alımdan önce mobilyaların evlerinde nasıl göründüğünü görme fırsatını veren Preview Crown Furnishings (Crown Mobilyalarını Ön İzle) ve oyunculara doğrudan envanterlerinden veya koleksiyonlarından evlerine eşya yerleştirme imkânını tanıyan Inventory Furnishing Placement (Envanterden Mobilya Yerleştirme) gibi bazı ev düzenleyicisi iyileştirmeleri de bu güncellemenin bir parçası.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online 39. güncelleme
İlginizi Çekebilir