The Elder Scrolls Online Deadlands Kasım 2021de geliyor

Murathan Özlü 3.10.2021 - 15:54
ESO Online'ın yeni eklenti paketi The Elder Scrolls Online Deadlands 1 Kaısm 2021 tarihinde PC platformuna, ardından konsollara gelecek.

The Elder Scrolls Online Deadlands DLC paketi 1 Kasım 2021'de oyuna eklenecek. 12 Ekim tarihine kadar sürecek olan Bounties of Blackwood etkinliği ise Mehrunes Dagon'un "Deadlands"'ine, yani alev ve yıkım dolu diyarlarına yolculuk etmeden önce hikayeyi Deadlands paketine bağlayacak.

The Elder Scrolls Online Deadlands önce PC platformuna ardından konsollara çıkacak

ESO: Deadlands eklenti paketi oyuncuları The Burn, The Sever ve gizemli şehir Fargrave'e ve en sonunda Mehrunes Dagon'a, özellikle Elder Scrolls IV: Oblivion'da akıllarda yer etmiş kötüye götürecek.  Ayrıca yine Oblivion oynamış oyunculara tanıdık gelebilecek bölgeler Deadlands'de yer alabilir. Deadlands paketinin gelişi ile birlikte ESO'nun Gates Of Oblivion hikayesi de tamamlanmış olacak.

The Elder Scrolls Online Deadlands

ESO oyuncuları Gates of Oblivion hikayesi boyunca, bahsi geçen Deadlands diyarına dair ufak hikaye kırıntılarıyla karşılaşmışlardı. Kırıntıları verilen hikaye kurgusu Deadlands ile doruk noktasına ulaşabilir. Bounties of Blackwood etkinliği sırasında, Crown Store'dan satın alınıp başlatılabicek olan An Apocalyptic Situation, görevi ile hikaye Deadlands'e bağlanacak.

The Elder Scrolls Online: Deadlands 1 Playstation ve Xbox platformlarına 16 Kasımda gelecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online Deadlands Kasım 2021de geliyor
İlginizi Çekebilir