The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü çıktı

Ersin Kılıç 16.11.2022 - 11:10
Bu yıl boyunca farklı güncellemeler ile devam eden Breton Efsanesi hikayesini sonlandıran The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü çıktı.

The Elder Scrolls Online yeni gelen güncellemeler ve yenilikler ile genişlemeye ve oyuncuların karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu yıl oyun için Breon Efsanesi'ne dayalı birçok içerik çıktı. İşte bu içeriklerin sonuncusu olan ve geçtiğimiz dönem PC versiyonuna eklenen The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü çıktı. İçerikle ilgili verilen bilgiler şöyle;

The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü yayınlandı

The Elder Scrolls Online: Firesong DLC'si, bugünden itibaren Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında oynanabilir. 

Bu yeni hikâye DLC'sinde oyuncular, Systres Takımadası'nın en kuzeyinde yer alan vahşi Galen adasını keşfedecek, druid'lerin hayatlarına ve kültürlerine derinlemesine dalacak ve Tamriel'i iç tehditlerden korumak için savaşacak. The Elder Scrolls Online: Firesong'da oyuncular nihayet Ascendant Lordu ile yüzleşerek yıl boyu süren Breton Efsanesi maceralarını destansı bir sona kavuşturacak. Firesong DLC'si tüm ESO Plus üyeleri için ücretsiz, üye olmayan oyuncularsa oyun içindeki Crown Store'dan satın alabilir. 

Firesong DLC'siyle birlikte yayınlanan 36. Güncelleme ana oyun yaması, tüm ESO oyuncuları için ücretsiz bir güncellemedir ve birtakım denge değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve yeni özelliklerin yanı sıra oyundaki metinler için Basitleştirilmiş Çince yerelleştirme desteğini de içerir.

The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü çıktı

Bu yeni özelliklere düşmanlara özel hedef işaretleri koyma (oyuncuların müttefikleriyle daha iyi koordine olmasını sağlar), metin okuma erişilebilirlik ayarı, şehirlerde ve kasabalarda sınıf pet'lerini gizleme ayarı ve oyuncu evleri sistemine yapılan bazı iyileştirmeler dahildir. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2022 10:04
knights of honor 2 cikacak onun haberini yaparmisiniz ustelik turkce
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online: Firesong konsol sürümü çıktı
İlginizi Çekebilir