The Elder Scrolls Online: Gold Road Tanıtıldı

Murat Olcan 19.01.2024 - 00:40
ESO 2024 Global Reveal'da tanıtılan Elder Scrolls Online: Gold Road, Cyrodiil'in Colovian Highland ve West Weald bölgelerinde geçiyor.

ESO 2024 Global Reveal canlı yayını sırasında Zenimax Online'dan gelecek genişleme paketi Elder Scrolls Online: Gold Road tanıtıldı. Yeni genişleme paketi, en son The Elder Scrolls Oblivion'da görülen Cyrodiil'in Colovian Highland ve West Weald bölgelerinde, Gold Coast'un hemen doğusunda yer alacak. Greymoor Expansion'da ipuçları verilen Skingrad şehri de bu bölgede yer alıyor. Fragman sonrası tartışma sırasında ortaya çıkan haritaya göre, Cyrodiil'in PVP bölgesinin batısındaki oldukça büyük bir alan dolduruluyor.

The Elder Scrolls Online: Gold Road, ESO 2024 Global Reveal'da Tanıtıldı

The Elder Scrolls Online: Gold Road, ESO 2024 Global Reveal'da Tanıtıldı

Altın Yol'un ana düşmanı Yolların Daedric Prensi Unutulmuş Prens Ithelia'dır. Hermaeus Mora, Prens'i varoluştan sildi çünkü tanrının kaderi ve yazgıyı değiştirebildiği söyleniyor. Burada ortaya çıktıklarını ima ediyor gibi görünüyorlardı, ancak sadece ESO'da gerçekten bahsedilmişlerdi. Zenimax ilk kez gerçek anlamda yeni bir Daedric Prince planı yarattı; daha önce sadece halihazırda var olanların planlarıyla çalışmışlardı.

Ayrıca, çekirdek serideki büyü işçiliğinin bir dönüşü olan Scribing de bölüme eklenecek. Spellcrafting'in başlangıçta ESO'nun bir özelliği olması planlanıyordu, ancak muhtemelen dengelemenin zorluğu nedeniyle rafa kaldırıldı. Tanıdığım pek çok oyuncu bunun bir şekilde geldiğini görmekten heyecan duyacaktır. Aslında, daha çok yetenek özelleştirmesine benziyor gibi görünüyor. Bu sistemi kullanmak için Altın Yol bölümünün sahibi olmanız gerekiyor.

3 Haziran 2024 tarihinde Elder Scrolls Online: Gold Road PC'de yayınlanacak. Oyun 18 Haziran'da Xbox Series X|S ve PS5 için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2024 21:32
Oynanışı çok sığdı mekanikler çok eski kukladan beterler oynanmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online: Gold Road Tanıtıldı
İlginizi Çekebilir