The Elder Scrolls Online: Greymoor genişleme paketi çıktı!

Alparslan Gürlek 11.06.2020 - 10:06
The Elder Scrolls Online için Greymoor haritasını açan genişleme paketi yayınlandı. Sinetmatik fragman eşliğinde, Skyrim'in batısına doğru yola koyuluyoruz.

Bethesda tarafından çıktığı günden bu yana adeta el üstünde tutulan, göz bebeği The Elder Scrolls serisinin devasa çok oyunculu rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online için bugün yeni bir ek paket yayınlandı. Greymoor ismindeki ek paket devasa Elder Scrolls dünyasında yer alan Greymoor'un kilitlerini açıyor.

The Elder Scrolls Online: Greymoor genişleme paketi çıktı

Zenimax Online Studios'un geliştirip 2014 Nisan ayında önümüze bıraktığı, devasa çok oyunculu kelimesinin hakkını sonuna kadar veren The Elder Scrolls Online için yeni bir ek paket daha karşımızda. Neredeyse her yıl biraz daha genişleyip büyüyen oyuna, Greymoor haritası da eklenmiş durumda. Greymoor haritasının çıkışıyla birlikte, Bethesda Softworks resmi YouTube hesabında da bir lansman fragmanı yayınlandı. Ek paketin haritasına ilişkin detaylar fragman videosunda. Alt taraftan videoyu da izleyebilirsiniz.

Greymoor, Skyrim'in batısındaki karanlık kalp olarak betimlenmiş. Haritanın huzurlu yerlerinde yeterince vakit geçirdiyseniz buyurun bir de karanlık tarafımıza bekleriz der gibi genişleme paketi yayınlayan Bethesda Softworks, oyuncularını ilginç bir deneyimle baş başa bırakıyor. Fragmanda gördüğümüz üzere kurt adamlar, vampirler, cadılar ve elemental golemler bizi haritada bekliyor olacak. 

The Elder Scrolls Online: Greymoor genişleme paketi çıktı!

Greymoor ceplere zarar bir fiyatla çıktı ve tokat yağmuruna tutuldu

Greymoor, çıkışının hemen ardından oyuncular tarafından inceleme yağmuruna tutuldu. Oyuncuların büyük bir kısmı Elder Scrolls Online için bir daha Morrowind kadar zengin bir ek paket gelmeyeceğini söylüyor. Ayrıca Greymoor fiyatlandırma olarak da bugün Türk Lirası ile Steam üzerinde 189.00? olacak çıktı. İnanın 189 Türk Lirası ile oyuncular indirimlerde AAA kalitesindeki oyunları satın alıp bir güzel oynuyor. Bu anlamda bu haberi yazan ben de, fiyatlandırma konusunda Bethesda'yı bir türlü sevemedim. Evet, hepimiz Skyrim'i seviyoruz, hepimiz Elder Scrolls evrenini ve MMORPG'leri bir şekilde seviyoruz fakat bu fiyatlarla oynanılacak gibi değil. Haritada hatalar(buglar) olduğunu söyleyen oyuncular da incelemelerde bunu dile getirmişler.

Oyunculardan bu anlamda sürekli tokat yiyen Bethesda, işleri ne zaman yoluna koyacak, ya da koyacak mı? Hep birlikte göreceğiz.  Yılların eskitemediği The Elder Scrolls Online için elbette daha erişilebilir, daha zengin ek paketler bekliyoruz...


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 14:25
Oyun sıkıcı ve aşırı pahalı ve her sene çıkan ek paketleri ilede çok büyük değişiklikler sunmuyor fiyat içerik olarak çok yetersiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2020 13:35
Ne var yani fiyatında? Gayet uygun bir fiyat 189 TL. Sırf bethesda antilerini toplamak için böyle haber yapıyorsunuz. Hayret bişey. Parası olan alıp oynar, olmayan oynamaz. Bu kadar basit. Sizlere kalsa marketlerde pazarlarda satılan her şeyde 5 lira olsun. Kurtulun şu her şeyi eleştirme işinden.
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 06:57
Çokşey gördüm şu zamana kadar ama Bethesda sovunan ilk defa görüyorum dlc fiyatları dün dünyada elelştri alıyor.
JosefStone
JosefStone 11.06.2020 21:52
Eski bir Elder Scrolls Online veteranı olarak söylüyorum; Bir DLC'ye göre 189 TL Gayet uygun bir fiyat değil. Bu gidişle yakında 500 TL'ye de uygun dersin sen. Ayrıca hem parası olan alıp oynar diyerek hem de fiyatına uygun diyerek kendinle çelişmişsin. Yazık acıdım sana.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online: Greymoor genişleme paketi çıktı!
İlginizi Çekebilir