The Elder Scrolls Online'ın PVP'si nasıl olacak?

Can Arabacı 23.12.2013 - 14:20
Yapımcılardan Brian Wheeler oyuncuların sorularını yanıtladı!
14 Nisan tarihinde bizlerle buluşacak olan The Elder Scrolls Online ile ilgili tonla soru işareti kafamızda dolaşmaya devam ediyor. PVP sistemi nasıl işleyecek? Harita ne kadar büyüklükte? Farklı sunucular arasındaki etkileşim olacak mı? Guild'ler arası rekabet için neler planlanıyor? Neyse ki bizimle aynı sorulara sahip bazı oyuncular bu soruları Elitist Jerks forumlarında dile getirmişler de yapımcılardan Brian Wheeler'a da cevaplama fırsatı doğmuş.

"Cyrodiil gerçekten de büyük! En kuzeyinden en güneyine yürümeye kalkarsanız 20-30 dakikayı gözden çıkartmanız lazım." diyerek ilk önce haritanın boyutuyla ilgili sorulara cevap veren Wheeler, kendi zaman dilimlerindeki Cyrodiil'in büyük ölçüde Oblivion'dakine benzeştiğini ve bu konudaki tarihsel sorularımızın cevabını oyun içerisinde karşımıza çıkacak kitaplardan bulabileceğimizi de ekliyor.

Wheeles, beta boyunca 48 saatlik savaş senaryoları kullandıklarını, ancak oyunun asıl sürümünde 3 ay sürecek olan senaryolar kullanacaklarını açıklıyor konu PVP'ye geldiği zaman: "Bu sistemde büyük bir esneklik sahibiyiz ve gerektiğinde oyunculara seviye sınırı koyabilir, onların ihtiyaçlarını karşılayacak değişiklikler yapabilir ve hatta senaryonun kurallarını bile değiştirebiliriz. Oyuncuların yaptıklarını ve ihtiyaçlarını yakından takip edeceğiz."

Dahası da var: "PVP'de sıkça kazandığınız zaman bunun dünya üzerindeki etkilerini görmeye başlayacaksınız. Ancak oyun içinde aynı senaryoyu paylaştığınız başka bir oyuncuya veya guild'e savaş açmak mümkün değil. Yine de bunu oyun dışından ya da forumlar üzerinden yapabilirsiniz tabii."

The Elder Scrolls'la ilgili buna benzer toplamda 24 soru cevaplayan Wheeles'in diğer cevapları için Elitist Jerks forumlarına göz atabilirsiniz. Peki ne dersiniz, Brian Wheeler'ın verdiği cevaplar sizi tatmin etti mi? Sizce The Elder Scrolls Online beklendiği kadar iyi bir oyun çıkar mı?

The Elder Scrolls Online'ın PVP'si nasıl olacak?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online'ın PVP'si nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir