The Eternals filmi için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 19.08.2021 - 19:02
Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen The Eternals filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Marvel geçtiğimiz dakikalarda The Eternals filmi için yeni bir fragman yayınladı. Kalabalık ve ünlü oyunculardan oluşan bir bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin fragmanına baktığımızda hem hikaye adına hem de Marvel Sinematik Evreni ile bağlantısı hakkında çok daha önemli ipuçlarına yer verildiğini görüyoruz. İlk fragmana göre çok daha aksiyon dolu sahnelere yer verilen bu yeni fragmanda çok önemli detaylar da bulunuyor.

The Eternals filminin yeni fragmanı yayınlandı

The Eternals film ana karakterlerimizin dünyaya geliş hikayesi ve burada yaşadıkları olayları konu edinecek. Daha önce Thanos olaylarında neden müdahil olmadıkları gibi konular tartışma konusu olmuştu. Bu fragmanda ise bir nevi bunun cevabını vermişler diyebiliriz. Karakterlerimizin güçlerini de aksiyon sahnelerinde gördüğümüz bu fragmanın en önemli noktası ise şüphesiz Celestiels üyelerinin bazılarına yer vermesi oldu. Fragmanda Arishem, Jemiah gibi karakterlere de yer verildiğini görüyoruz. Eternals ve Deviants ırkının yaratıcıları da olan Celestiels üyeleinin bazılarını da daha önce yayınlanan MCU filmlerinde kısa da olsa görmüştük.

Son olarak Nomadland filmi ile en iyi yönetmen Oscar'ını kucaklayan Chloé Zhao tarafından yönetilen filmde Angelina Jolie (Thena), Salma Hayek (Ajak), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Brian Tyree Henry (Phastos), Lauren Ridloff (Makkari), Lia McHugh (Sprite) ve Don Lee (Gilgamesh) gibi önemli oyuncular yer alıyor. Bu ana kadro dışında filmde ayrıca Kit Harington (Dane Whitman), Gemma Chan (Sersi) ve Barry Keoghan (Druig) gibi oyuncuların olacağı da sonradan açıklanmıştı.

Marvel faz 4'ün en merak edilen filmlerinden biri olan The Eternals'ın 5 Kasım 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

The Eternals filmi için yeni bir fragman yayınlandı

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2021 22:49
Inanmiycaksiniz ama Sinema eskiden bir sanat daliydi.Kubrick gibi yonetmenler vardi,ne gunlere kaldik aaaah ah.
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2021 13:04
Bir Beethoven'a bak Wolfgang'a bir de şimdiki müziklere bak demek kadar saçma bir yorum olmuş. Sektör muazzam büyüdü, önüne koyulan popüler kültüre bakıp da döneme laf atmak çok saçma sonra sanat filmi izleyince de film akmıyor 20. dkkada uyuyakaldım diye ağlıyorsunuz.
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2021 04:22
böyle gişe filmlerinin mainstream olması sanat filmlerinin çıkmamasına sebebiyet vermiyor. cannes festivali falan hala ayakta..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2021 08:43
Marvel remaklere başlar.ironman vs.nasıl olsa izleniyor yap gitsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2021 23:49
Neden heyecan yaratmıyor .Neden :( ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Eternals filmi için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir