The Expanse: A Telltale Series oynanış fragmanı yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 19:12
Gamescom etkinliği sırasında The Expanse: A Telltale Series oynanış fragmanı etkileyici bir şekilde oyunculara sunuldu. Fragman oyunculara oyun hakkında önemli ipuçları verdi.

Telltale Games, The Expanse: A Telltale Series üzerinde çalıştığını duyurduğunda, stüdyonun ve dizinin birçok hayranı heyecanlanmıştı. Stüdyo bu oyun ile piyasaya tekrardan adını duyurmak istiyordu. Oyunun kendine özgü bir evreni ve hikâyesi olacağı söyleniyordu. Bu gelişmeler her ne kadar oyuncuları heyecanlandırsa da oyunun fragmanı çok önemliydi. Bu fragman Gamescom etkinliği sırasında gösterildi.

The Expanse: A Telltale Series oynanış fragmanı karşımızda!

Fragman The Expanse kitaplarından tanıdık olduğumuz bir ortamda geçiyor. Ayrıca bu fragmanda oyunun oynanışını açıkça görebiliyoruz. Oyuna bir Drummer adlı bir gemi kaptanı olarak yok edilen yük gemilerinin kalıntılarını keşfederek başlıyoruz. Ayrıca uzay boşluğunda ölen mürettebbatın hayaletleriyle de mücadele ediyoruz. Oyuncuların dikkatini çeken bir başka unsur ise Drummer'un korkunç olaylarla karşılaştığında çok fazla tereddüt içinde olduğunun farkedilmesi oldu.

The Expanse: A Telltale Series oynanış fragmanı yayınlandı

Oynanış görüntülerinde oyunculara bambaşka bir deneyim sunacak sıfır yer çekimi ortamı da gösterildi. Bu gelişme oyuncuları epey heyecanlandırdı. Ayrıca fragman oyunda bize bazı karakterlerin hayatının sonlanıp sonlanmayacağına karar vereceğimizi gösteriyor. Oyunun potansiyel ilk sürümü resmen duyuruldu. Ve bu sürümün 2023 yılının yaz aylarında geleceği iddia edildi. Oyunun ne zaman geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Ancak şirket bu oynanış görüntüleriyle birçok oyuncunun ilgisini çekmiş gibi gözüküyor. Umarız ki gelecekte oyun hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Expanse: A Telltale Series oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir