The Falcon and the Winter Soldier final fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 16.03.2021 - 14:47
Bu Cuma Disney Plus servisi üzerinden yayınlanmaya başlayacak olan The Falcon and the Winter Soldier dizisinin son fragmanı yayınlandı

The Falcon and the Winter Soldier dizisinin final fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin iki sevilen karakterini bir araya getirecek olan dizinin bu son fragmanında yine aksiyon dolu sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Disney+ yayın platformunda bu Cuma ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin fragmanında daha önce görmediğimiz birçok sahneye de yer verilmiş.

The Falcon and the Winter Soldier dizisinden yeni fragman geldi

Disney+ servisinde bu sene Marvel Sinematik Evreni tarafında doyurucu içerikler ile karşılaşacağız. Hatta takvime baktığımızda yeni yapımların peş peşe yayınlanacağını görüyoruz. Nitekim bir önceki hafta final yapan ve büyük beğeni toplayan WandaVision dizisinin boşluğunu MCU Faz 4 içerisinde yer alan The Falcon and the Winter Soldier doldurmuş olacak.

Dizinin bu son fragmanına baktığımızda aslında Kaptam Amerika'nın gölgesinde ne gibi değişimler yaşandığına şahit olacağız gibi duruyor. Yani Kaptan Amerika, MCU'dan emekli olsa da bu dizinin merkezinde yer alacak ve sık sık ismini duyacağız. Zaten dizinin genel havasına baktığımızda bu karakterin filmlerinin izinden giden bir yapıda olduğunu görüyoruz. Zaten Civil War'da ortalığı ateşe veren Zemo gibi karakterleri bu dizide de görme şansına erişeceğiz. Yine daha önce Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War filmlerinde yer alan Sharon Carter gibi önemli karakter de dizide yer alacak. 

Aksiyon yönünden oldukça doyurucu olacağa benzeyen ve farklı lokasyonlarda geçeceği anlaşılan dizinin bu fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Anthony Mackie'yi bir kez daha Sam Wilson (The Falcon) ve Sebastian Stan'ı bir kez daha Bucky Barnes (The Winter Soldier) rolleri ile izleyeceğimiz The Falcon and the Winter Soldier dizisi 19 Mart 2021'de Disney+'ta yayınlanacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Falcon and the Winter Soldier final fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir