The Fall, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 18.03.2021 - 20:41
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, bilimkurgu evreninde geçen bulmaca oyunu The Fall ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Over The Moon tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon, macera ve bulmaca oyunu The Fall, 18-25 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 25 Mart Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

The Fall, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Pinball'dan esinlenilen bir hack-and-slash dungeon crawler oyunu Creature in the Well, 25 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

The Fall

Merak uyandıran bulmacaları ve yoğun aksiyon sekanslarıyla birleştiren oyunda Mark-7 adındaki savaş zırhıyla bütünleşmiş yapay zekâ olan ARID karakterini canlandırıyoruz. Zırhın içindeki insan pilotun bilinci yerinde değil. Protokolü takip etmek ve onun hayatını kurtarmak için bir yol bulmak zorundasın. Hikayede yabancı bir gezegene zorunlu iniş yaptıktan sonra etkinleştiriliyoruz. Mark-7 savaş zırhı ile bütünleşmiş yapay zekâ olarak içerideki insan pilotu korumaktan sorumlusun. Bilinci yerinde olmayan bedenini ilk yardım için taşıman gerekiyor. Önemli noktaları işaretlemek için fenerini kullanacak, analiz edecek ve yorumlayacaksın. Etrafını tanımaya çalış ve içinde bulunduğun kötü durumdan çıkmanın bir yolu olup olmadığını araştır. Oyunda yalnız değilsin, kendini savunmazsan öleceksin. Protokolü çiğnemen gerekebilir.

Son olarak oyunun tanıtım fragmanına ve PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Fall Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP Sp3 veya üstü

İşlemci: 2.5 GHz çift çekirdek

Bellek: 3 GB RAM

Depolama: 530 MB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 9

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 veya eş değeri, 256 MB bellek

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Fall, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir