The Finals Açık Beta Başlıyor

Basın Bülteni 25.10.2023 - 21:22
5 Kasım tarihine kadar The Finals açık beta kozlarınızı paylaşabilmeniz için fırsat sunuyor.

Çevresel dinamizm ve yıkım ile oynanışta özgürlüğün sınırlarını zorlayan takım oyunu THE FINALS; açık betası ile oyuncularla buluşuyor. Embark Studios, 26 Ekim’den itibaren Steam, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Steam'de çapraz platform oynanabilecek The Finals açık beta için son tarihin 5 Kasım olacağını duyurdu.

The Finals Açık Beta 26 Ekim'de Başlıyor

THE FINALS, taktik çatışmaya dayalı devasa bir yarışma programı. Takımınızla birlikte ikonik şehirlerden esinlenen gerçekçi ve tamamen yıkılabilir Sanal Arenalara girerek şöhret ve ödüller için mücadele ediyor, büyük sponsorların dikkatini çekmeye çalışıyorsunuz. 

Açık Beta ile birlikte oyuna Skyway Stadyum haritası ve Bank-It modu eklenirken oyunun ilk BattlePass’i de aktif olacak ve oyuncular açık betada kazanılan ödüllere oyunun çıkışından sonra da sahip olmaya devam edecekler. Beta, oyunculara PC ve konsollar arasında çapraz oynama ve platformlar arasında çapraz hesap kullanma imkanı sunuyor.

The Finals Açık Beta 26 Ekim'de Başlıyor

The Finals Açık Beta 26 Ekim'de Başlıyor

Açık Beta, PC’de gerçekleşen testler sonrası yapılan iyileştirme ve değişiklikleri oyun içinde deneyimlemek, sunucu altyapısına geniş yük testi yapmak ve sistem optimizasyonunu daha iyi hale getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca oyunculardan konsol ve gamepad deneyimi hakkında geri bildirim almak hedefleniyor.

Bu hafta boyunca THE FINALS'da yaratacağınız benzersiz yıkım ve eğlenceye göz atmak için bugün yayınlanan son fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Açık Beta'da sizi neler bekliyor?

İkonik Arenalar

  • *YENİ* Skyway Stadyumu- Sürekli değişen, güvenilmez Skyway Stadyumu'nda oyuncular sınırlarını test ediyor.
  • Monaco – Monaco'nun taş döşeli sokakları yıkım ve yakın mesafe çatışmaları için ideal bir harita.

Seul – Seul'un dev gökdelenlerinin tepesinde tempolu dikey bir oynanışa hazır olun. Düşmek istemiyorsanız nereye bastığınıza da dikkat edin!

Yeni ve Güncellenmiş Oyun Modları

  • *YENİ* Bank-It — Üçer oyuncudan oluşan dört takım, çatışma odaklı ve keyifli bu modda daha çok para toplamak yarışıyorlar. Maksimum limite ilk ulaşan veya turun sonunda bankaya en çok para yatıran takım kazanıyor.
  • Derecesiz Turnuva — Üç kişiden oluşan dört takımın para kutuları bulup kasalara taşımak için yarıştığı Cashout modu. Bu mod, üç tur ve toplamda 24 oyuncuyla derecesiz bir turnuva formatında oynanıyor. 
  • Dereceli Turnuva — Toplam 48 oyuncuIu (üçer oyuncudan oluşan dört takım), dört tur ve Cashout modunda oynanıyor.
  • Quick Cash — Cashout modun bir varyantı olan 3v3v3 formatı, daha uzun maçlar, daha hızlı yeniden doğma ve her maçta sadece bir kasa bulunuyor.
  • Antrenman Alanı — Oyuncuların, silah, ekipman, hareket kabiliyetleri ve elbette çevresel yıkımı test edebilecekleri antreman alanı.

Karakter Gelişimi

  • Ücretsiz Açık Beta’da yer alan BattlePass, oyunun lansmanı sonrası da kullanılabilecek 16 özel ödül içeriyor.
  • Silah geliştirme 5 Ustalık Seviyesi içeriyor.

Lig İlerlemesi

Oyuncular beş farklı ligte (Bronz, Gümüş, Altın, Platin ve Elmas) yarışıp her seviyeden kalıcı ödüller kazanabiliyor. Elmas kademeye ulaşan oyuncular Efsanevi Elmas Silah Kozmetiği ödülüne sahip olacak.

Daha Fazla İçerik

Açık beta, oyuncuların seçebileceği 20 Silah, 26 Ekipman ve 9 Yeteneğin yanı sıra performans, hareket, takım oyunu ve çok daha fazla alanda iyileştirmeyi oyunculara sunuyor.

Açık beta için Steam sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Finals Açık Beta Başlıyor
İlginizi Çekebilir