The Finals Hileleri Oyuncuları Bezdirdi

Utku Biçer 28.12.2023 - 21:29
The Finals hileleri ile oyuncuların başı belada. Hilelerin sıkça kullanımının artmasıyla birlikte, ortaya çıkan videolara rağmen kullanan sayısı düşmüyor.

The Finals hileleri, normal şekilde oynamaya çalışan oyuncuları rahatsız edecek seviyeye geldi. The Finals şu an oyun piyasasındaki en büyük nişancı oyunlarından birisi. Bugünlerde pek çok nişancı oyunu; büyük markalar, battle royale modları veya aksiyon nişancıları olarak devam ederken, The Finals bunlardan hiçbiri olmadan türe yeni bir soluk getirdi.

Üç kişilik takımların hedefleri ele geçirerek, en fazla puana sahip olmak için yarıştığı yepyeni bir oyun türü. Gelgitleri değiştirmek için kullanılabilecek farklı araç ve gerecin yanı sıra hedefleri de hareket ettirebiliyor. Takım dengesini bozabilen ve tamamen yıkılabilir ortamlar bulunuyor. Bu oyun türü hayranları tarafından oldukça eğlenceli bulunmakta. Yine de hayranların yaşadığı bazı sorunlar mevcut.

The Finals Hileleri Oyuncuları Bezdirdi

The Finals Hileleri Oyuncuları Bezdirdi

Embark Studios, The Finals Hileleri Konusunda Açıklama Yaptı

The Finals, Nexon tarafından finanse edilen Embark Studios tarafından yapılmıştır. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da hile mevcut. Hayranları, hileyi önlemek adına bazı iyi önemlere sahip olacaklarını umuyor. The Finals, bu ayın başlarında çıkmasına rağmen geçen zaman içerisinde bariz hilelerle dolmaya başladı. Hayranlar bu durumdan bıkmaya başladı. Birçok Reddit kullanıcısı, hile kullanmıyormuş gibi davranmak için bile çaba sarf etmeden insanları öldüren hilecilerin videolarını yayınladılar.

Bazı oyuncular düşmanlarının, genel yönüne bakarak ateş açıyor ve bazılarıysa gökyüzüne bakarak ateş ederek oyuncuları öldürüyor. Embark Studios, halihazırda önemleri olduğu için yakın zamanda hile yapmayı engellemeyi planladıklarını açıkladı. Ancak hile yapanların etkili bir şekilde yasaklamalarını engelleyen bir hata olduğunu belirtti. Şu an itibariyle bu hatanın giderilip giderilmediği veya Embark’ın bu konunun üstesinden gelmeye çalışıp çalışmadığı konusunda da herhangi bir fikre sahip değiliz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2023 12:28
haberleri muhtemelen valve falan servis ettiriyor. CS yi geçmesin diye. zaten geçemez de. rakip olmasın istiyor. bir yandan da cs2 de hilesiz maç geçmiyor ama kimse bunu konuşmuyor. 4k dan 20k ya geldik. yüzde 70 falan hile oranı var her maçın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Finals Hileleri Oyuncuları Bezdirdi
İlginizi Çekebilir