Forest, 4 yıllık erken erişim sürecinden sonra tam sürüme geçti

Ersin Kılıç 1.05.2018 - 11:36
Yıllardır erken erişimde olan yapım tam sürüme geçti

Hayatta kalma oyunlarının en güzel örneklerinden biri olan The Forest, bundan yaklaşık 4 yıl önce erken erişim sürecine girmiş ve bu süreçte güncellenmeye devam etmişti. İşte ilk olarak Mayıs 2014'te karşımıza çıkan hayatta kalma oyunu The Forest'in nihayet erken erişim sürecinden çıkarak tam sürüme geçeceği açıklandı. Üstelik oyunun tam sürümü için fazla beklememize de gerek yok.

The Forest tam sürüme geçiyor

Oyunun v1.0 sürümü ile birlikte birçok yeniliğe de sahip olacağını belirten yapım ekibi craftlanan elbiseler, yeniden elden geçirilen oyun sonu ve alternatif son gibi dinamiklerin de oyuna eklendiğini belirtmiş. Ekip ayrıca yıllardır kendilerine destek olan takipçi ve destekçilerine de büyük bir teşekkür etmişler. Oyunun tam sürüme geçmesi ile birlikte The Forest'in ilk büyük güncellemesi ile ilgili detaylar da geldi ve 22 Mayıs'ta oyunun sanal gerçeklik gözlüğü desteğine de kavuşacağı açıklandı.

Ekip ayrıca çökme gibi problemler ile karşılaşılabileceğini ama bunları da sadece birkaç gün içerisinde çözeceklerini de açıklamalarına eklemiş. Oyunun tam sürüme geçmesi ile birlikte yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Forest erken erişimden çıkarak nihayet tam sürüme geçti
İlginizi Çekebilir