The Gardens Between için üç adet yeni video yayınlandı

Hakan Hervenik 31.07.2017 - 13:33
Oyunun müziklerini ve atmosferini tanıtan üç yeni video yayınlandı.
The Voxel Agents'ın yakında çıkışını yapacak olan bağımsız oyunu The Garden Between, iki arkadaşın uzay ve zaman arasında yolculuk etmesi üzerien geçiyor. Muazzam bir atmosfere sahip oyun, bugün üç yeni video yayınladı. Videoda oynanış olmasa da oyunu oynarken keşfedeceğimiz yeni mekanları görüyoruz. Müzisyen Tim Shiel'ın hazırladığı ambiyans müzikleri, oyuna sakin ve rahatlatıcı bir hava vermiş.

The Gardens Between için üç adet yeni video yayınlandı
İki yakın arkadaşın, adalarla dolu gizemli bir dünyaya düşmeleriyle başlayan oyun, oyuncualra zamanda geri ve ileri gidip adaların gizemlerini çözmesinde yardımcı oluyor. Çocukluğumuzun ve büyümenin vermiş olduğu hissi oyunculara vermeye çalışacak olan oyun, atmosferi ile dikkatimizi çekmeyi başardı.

İki arkadaş Frendt ve Arina, videodaki mekanlarda görünüyor. Manzaraya bakarken ya da buldukları puzzlelara bakarken görünen karakterler, bizce güzel bir şekilde tasarlanmış. Windows'a ve MAC'e 2018'in ilk çeyreğinde çıkış yapacak olan oyun, bağımsız oyunları takip edenler için güzel bir deneyim olacak gibi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Gardens Between için üç adet yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir