The Godfather II ile ilgili ilk detaylar

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
The Godfather II ile ilgili ilk detaylar
Electronic Arts ve Paramount Digital Entertainment, The Godfather II ile ilgili ilk detayları açıkladılar. Filmden ve Mario Puzo'nun Corleone aile dramından esinlenen The Godfather II, filmin hikayesinin ötesine geçerek oyuncuları 1960'ların Florida, Küba ve New York'unda organize suç dünyasının içine davet edecek.

Oyuncular, Michael Corleone tarafından New York bölgesine "Baba" olarak atandıktan sonra şantajlar yaparak, yasadışı suç zincirlerini yöneterek ve yeni aileleri ortadan kaldırarak, Amerika'nın en güçlü mafya ailesi olmaya çalışacaklar. Yeni oyunda "The Don's View" özelliği bulunacak. The Don's View sayesinde oyuncular strateji kısmında aile işlerini büyütürken tüm dünyayı rahatça takip edebilecekler. Ayrıca suç zincirlerini kurabilecek, savunup geliştirebilecekler ve bu sırada rakip ailelerin yaptıklarını her an görebilecekler. Artı oyuncular kirli işlerini yaptıracak adamlar tutarak, emirler yağdırarak ve en iyi adamlarına terfi vererek organize suç işinde ustalaşacaklar.

BlackHand kontrol şemasına da yeni özellikler ekliyor. Yeni combo sistemi, baskı taktikleri ve iş bitirmeler ile yumruk yumruğa dövüşleri parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. The Godfather II'de oyuncular kendine has yeteneklere ve uzmanlıklara sahip adamlarının yanında dövüşecekler. Her bir aile üyesi patlayıcılar, kundakçılık, mühendislik, ilk yardım gibi özel alanlarda uzmanlaşmış olacak. Baba olarak aileyi kontrol edecek, bazı adamlarınızı göreve yollarken, bazılarının yanında siz de aksiyona katılacaksınız.

The Godfather II özel ön gösterimi 15 Ağustos Cuma günü, Spike TV kanalında Geoff Keighley ile GameTrailers TV programında yapılacak. Program tamamen The Godfather II'ye ayrılmış olacak ve geliştirme ekibiyle sahne arkası röportajları, oyun fragmanının gösterimi ve oyuna ilk bakış bu programda bulunabilecek. Fragman ayrıca 18 Ağustos günü godfather2.ea.com adresinden de izlenebilecek. EA Redwood Stores tarafından geliştirilen yapım, PS3 ve PC için 2009 Şubat'ında piyasada olacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Godfather II ile ilgili ilk detaylar
İlginizi Çekebilir