The Great Ace Attorney Chronicles için yeni video yayınlandı

Ersin Kılıç 24.06.2021 - 00:03
The Great Ace Attorney Chronicles için yayınlanan yeni videoda oyunun genel dinamiklerine ve yeni oyun mekaniğine yer verilmiş.

Capcom, bugün yayınlanan yeni bir fragmanda The Great Ace Attorney Chronicles'da yer alan ana oynanışa ve yeni oyun mekaniğine daha derinlemesine bir bakış sundu. Fragman, iki yeni oyun deneyimi “Summation Examination” ve “Dance of Deduction”ı sunarken klasik Ace Attorney mahkeme salonu ve soruşturma sekanslarını gösterdi. The Great Ace Attorney Chronicles, 27 Temmuz'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkacak. Oyun Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Steam için çıkacak.

The Great Ace Attorney Chronicles seriyi yeni bir döneme götürüyor

En yeni fragmanda, hayranlara The Great Ace Attorney Chronicles'da onları bekleyen canlı dünyaya, büyüleyici karakterlere ve heyecan verici oynanışa bir bakış sağlanıyor. Oyuncular, mahkeme salonu efsanesi Phoenix Wright'ın atası olan Ryunosuke Naruhodo adlı hevesli bir Japon avukat rolünü üstlenecekler. Hukuki yardımcısı Susato Mikatoba ve Londra'nın büyük dedektifi Herlock Sholmes'un yardımıyla Ryunosuke, 19. yüzyılın sonlarında Japonya'nın Meiji Dönemi ve İngiltere'nin Viktorya Dönemi'nde geçen 10 yüksek bahisli davanın ardındaki gizemleri çözecek.

Soruşturmalar ve Mahkeme Salonu Savaşlarını içeren serinin temel oynanışı geri dönüyor. Soruşturmalar sırasında oyuncular kanıt toplamak, tanıklarla konuşmak ve ipuçlarını aramak için suç mahallini ziyaret edecekler. Seriye yeni bir ek olarak, Ryunosuke şovu durduran bir “Dance of Deduction”da yer almak için Sholmes ile birlikte çalışacak. Bu yeni sekanslarda oyuncular, davanın gerçeklerini ortaya çıkarmak için Sholmes'un tuhaf sonuçlarını düzeltmekle görevlendiriliyor.

The Great Ace Attorney Chronicles için yeni video yayınlandı

Sanıkların kaderi, Mahkeme Salonu Savaşları sırasında Ryunosuke'nin ellerindedir. Mahkeme salonunda oyuncular kanıt sunmalı, kilit tanıkları sorgulamalı ve “Suçlu Değil” kararını güvence altına almak için davalarını yapmalıdır. Seride yeni olarak, oyuncuların davayı ilerletmek için jüri üyelerinin ifadeleri arasındaki tutarsızlıklara dikkat çekmesi gereken "Summation Examination" bulunuyor.

Capcom, bugün Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında “Case Preview” serisinin ilk videosunu da yayınladı. Hayranlar, oyunun çıkışına kadar her hafta The Great Ace Attorney Chronicles'da farklı bir davayı vurgulayan yeni dava önizlemeleri bekleyebilirler. The Great Ace Attorney Chronicles bugün Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Steam'de ön sipariş vermeye hazır. Oyunu 31 Ağustos 2021 saat 23:59'a kadar BST / CEST saatine kadar satın alan oyuncular, daha önce hiç piyasaya sürülmemiş içeriğin yer aldığı 54 müzik parçasından oluşan bir koleksiyon olan "From the Vaults" Erken Satın Alma Bonusu alacaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Great Ace Attorney Chronicles için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir