The Hobbit'i yarım yamalak izleyeceğiz

Cem Süer 5.10.2012 - 18:05
Para hırsı ve katliam
Yüzüklerin Efendisi fanatikleri, Orta Dünya'yı tekrar dev ekranda görmek için gün sayıyor. The Hobbit: An Unexpected Journey filmi Aralık ayında gösterime girecek. Profesör Tolkien'in tek kitaplık eserini yetersiz bulan Peter Jackson ve ekibi daha fazla para kazanmak için Hobbit'i üç parça olarak beyazperdeye aktaracak.

Kimsenin hayır demediği bu ticari manevra aslında ekibin tek planı değil. The Hobbit serisi sinemada kısaltılmış olarak gösterime girecek. Warner Bross'un Blu-Ray satıcılarına yolladığı katologta ortaya çıkan plana göre The Hobbit'in tam versiyonunu izlemek için 1 sene beklemek zorunda kalacaksınız.

The Hobbit'i yarım yamalak izleyeceğiz
Peter Jackson, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde benzer bir strateji izlemişi. Filmin artan sahnelerini Uzatılmış DVD olarak satan pazarlama ekibi böylece aynı medyaya hayranlara iki kez aldırtmayı başardı. 2013 Aralık ayında satışa sunulacak uzun The Hobbit filminde 30 dakikayı aşkın ek sahne olması bekleniyor.

Peter Jackson, Return of the King'in uzun DVD'sini satmak için Saruman sahnelerini filmden kesmiş, efsane oyuncu Christopher Lee ise bu hareketi 'terbiyesizlik' olarak nitelendirip galaya katılmamışı.
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Hobbit'i yarım yamalak izleyeceğiz
İlginizi Çekebilir