The Humankind Odyssey video serisinin son bölümü yayınlandı

Ersin Kılıç 17.08.2019 - 13:12
Yeni video oyunun ödüllendirme sistemine yoğunlaşıyor

Assassin's Creed gibi önemli yapımlarda çalışan Patrice Désilets'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Ancestors: The Humankind Odyssey için yeni bir video daha yayınlandı. Video serisinin bu son bölümünde oyunun ödüllendirme sistemi üzerinde durulduğunu görüyoruz. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve video şu şekilde;

Ancestors: The Humankind Odyssey video serisinin son bölümü yayınlandı

Panache Digital Games ve Private Division bugün, üç bölümlük 101 video serisinin son bölümünü yayınladı. Patrice Désilets'in evrim mekaniğini açıklayan üçüncü bölüm, bir oyuncunun merak ve ustalığının Ancestors: The Humankind Odyssey'de nasıl ödüllendirileceğini ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz günlerde "Experiences" serisinden yeni bir bölüm yayınlayan Panache, bu seride de Patrice Désilets'ın Ancestors: The Humankind Odyssey'in eşsiz konseptini oyuncu olmayan alanlarında uzman kişilerle keşfediyor. İkinci bölümde Patrice Désilets, atalarımızın aşılmaz gibi görünen engellerin üstesinden gelmek için kullandıkları motor becerileri ve içgüdülerinin aynılarını günümüz modern dünyasında hala nasıl kullandığımızı görmek için Kanadalı kaya tırmanıcısı ve 2020 Olimpiyat yarışmacısı Alannah Yip'le buluşmuştu.  Experiences serisine her üç haftada bir yeni bölümler eklenmektedir.

Ancestors: The Humankind Odyssey, PC için 27 Ağustos 2019'da Epic Games mağazası aracılığıyla ve dijital olarak Aralık 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Humankind Odyssey video serisinin son bölümü yayınlandı
İlginizi Çekebilir