The Last Guardian ertelendi!

Murat Sağlam 20.04.2011 - 10:50
Sony'den üzücü haberler var.
Sony'den dün gece gelen haberler birçok kişiyi üzecek gibi duruyor. Team Ico'nun patronu Fumito Ueda, geliştirmekte oldukları The Last Guardian projesinin ertelendiğini duyurdu. Ayrıca The Last Guardian ile birlikte, The Ico ve Shadow of the Colossus'un HD versiyonlarının da ertelendiğini belirtti.

The Last Guardian ertelendi!
The Ico ve Shadow of the Colossus'un normalde bu baharda piyasada olması gerekiyordu. The Last Guardian ise kış aylarında piyasada olacaktı fakat hiç bir haber gelmemişti. Oyunlar ile ilgili olarak yeni piyasaya çıkış tarihleri ya da dönemleri bildirilmedi ama The Last Guardian'ın 2012'ye kaldığını tahmin etmek güç değil.

Fumito Ueda, oyunu bekleyen bütün oyunculardan bir özür metni yayınlayarak özür diledi. Metinde, "Geçen yıl Tokyo Game Show'da The Last Guardian'ın çıkış tarihini belirtmiştik. Fakat ortaya çıkan bazı problemler ve bizim oyunu çok daha kaliteli hale getirmek istememiz sebebiyle çıkış tarihini erteledik."

"Yapımcı şirketimde çalışan tüm çalışma arkadaşlarım, oyunun hızlıca geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesi için var güçleriyle çalışıyorlar. Oyunu First Party Studios'un klasına yakışır bir hale getireceklerine inanıyorum."

"Herkesten bu gecikmeler için özür diliyorum ama sabırlı olmanızı diliyorum. Oyunun çıkış tarihi yakında açıklanacak." diyerek bekleyen oyuncuları biraz da olsa rahatlatacak bir açıklama yaptı.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 02:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last Guardian ertelendi!
İlginizi Çekebilir