The Last of Us 3 Beklemeye Alınıyor

Tunay Şahin 5.02.2024 - 20:29
Naughty Dog'un bir sonraki projesi The Last of Us 3 olmayacak. Neil Druckmann'ın üçüncü oyun için fikirleri var, ancak stüdyo öncelikle diğer projeleri üzerinde çalışacak.

Naughty Dog, video oyunu endüstrisindeki öncü stüdyolardan biri olarak, hayranlarının merakla beklediği projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, "Görünüşe Göre The Last of Us 3 Naughty Dog'un Sıradaki Oyunu Olmayacak ya da belki ondan sonra gelen" ifadesiyle belirtildiği üzere, The Last of Us serisinin üçüncü oyunu, stüdyonun yakın zamanda üzerinde çalışacağı bir proje olmayabilir.

Naughty Dog'un Yeni Rotası The Last of Us 3 Olmayacak

Stüdyo tarafından yayınlanan "Grounded II: Making The Last of Us Part II" adlı iki saatlik belgeselde, Neil Druckmann'ın üçüncü bir oyun için bir fikri olduğundan bahsetmesi, serinin hayranlarını heyecanlandırsa da, Druckmann'ın açıklamaları bir sonraki projenin The Last of Us 3 olmayacağını işaret ediyor.

The Last of Us serisinin devamı niteliğindeki bir oyunun hayal gücünde var olduğu ve üretilse bile piyasaya sürülmesinin uzun zaman alacağı belirtiliyor. Bu durum, Naughty Dog'un bir sonraki hamlesinin ne olacağı konusunda spekülasyonlara neden oluyor. Stüdyonun, çok oyunculu bir oyun olan The Last of Us Online'ı iptal ettiğini ve "birden fazla iddialı, yepyeni tek oyunculu yapım" üzerinde çalıştığını duyurması, The Last of Us 3'ün gerçekleşmeden önce başka projelerin geliştirilmesi ihtimalini güçlendiriyor.

Naughty Dog'un Yeni Rotası The Last of Us 3 Olmayacak

Yeni Projeler ve Spekülasyonlar

Naughty Dog'un bir sonraki adımının ne olacağı konusunda net bir bilgi olmamakla birlikte, Uncharted serisine dair bazı söylentiler dışında, stüdyonun hangi projeler üzerinde çalıştığı hakkında somut bir bilgi bulunmuyor. Stüdyonun geçmişteki başarıları, yeni projelerinin de büyük bir merakla beklenmesine neden oluyor. Ancak şu an için, The Last of Us 3'ün stüdyonun yakın zamandaki planları arasında olmadığı açık.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 6.02.2024 20:53
14 Gözle bekliyorum bu masterpiece’in devamını
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 13:22
yandık bunun da şimdi 350 versiyonunun remasteredi çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 13:09
Son zamanlarda oyun firmalarının bir şey yaptıkları yok boş beleş gereksiz remaster remakelerden bıktık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 10:44
niye yapsın ki, sürekli remake in remake inin remake ini yapan boş beleş bir firma. ben olsam bende yapmam, sürekli aynı pilavı "ama bakın bu kez nohutlu, ama bakın bu kez tavuklu" diye diye oyuncu kitleyi sağmak daha kolay.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last of Us 3 Beklemeye Alınıyor
İlginizi Çekebilir