Nintendo The Legend of Zelda filmi için anlaşma yaptı

Berkcan Aktürk 9.06.2023 - 14:45
Nintendo The Legend of Zelda filmi için anlaşma yaptı. Jeff Sneider'ın aldığı bir ipucuna göre, Univarsal'ın bir Legend of zelda filmi çekmek için Nintendo ile bir anlaşma sürecinde olduğu söyleniyor.

Nintendo'nun film endüstrisinde büyük başarı yakalayan The Super Mario Bros. filminin ardından, The Legend of Zelda filmi de geliyor. Nintendo bir sonraki büyük film projesine karar vermiş gibi görünüyor. 1986'da piyasaya sürülen oyun serisi, Büyülü bir diyar olan Hyrule'de Prenses Zelda'yı kurtarmak ve ana düşman olan Ganon'u yenmek için şavaşan, Link adlı kahramanımızı konu alıyor.

Mario ve Zelda'nın yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Japon Nihon Keizai Shimbun gazetesinde verdiği bir demeçte, The Super Mario Bros Movie'nin 1,3 milyar dolarlık gişe başarısından sonra Nintendo'nun yeni filmler çekeceğine hiç şüphe olmadığı yönündeydi.

The Legend of Zelda filmi geliyor

The Legend of Zelda'nın yıllar boyu süren başarısına ragmen, hiçbir zaman büyük stüdyolardan film uyarlaması çıkmadı. Jeff Sneider'ın aldığı bir ipucuna göre, Univarsal'ın bir Legend of zelda filmi çekmek için Nintendo ile bir anlaşma sürecinde olduğu söyleniyor. Sneider'ın, The Hot Mic podcast'inde, yeni yapılacak olan Zelda filmi hakkında şunları söyledi:

"Universal'ın aslında The Legend of Zelda için Nintendo şirketiyle "büyük bir anlaşma" yaptığı söylendi. Zelda, hepimizin bekledi bir sonraki büyük Illumination-Nintendo franchise'ı gibi görünüyor. Gelen bilgilerde bana bunun gerçekleşeceği söylendi" dedi.

The Legend of Zelda filmi geliyor

Sneider ayrıca, Universal'ın The Legend of Zelda için oldukça iyi bir para ödediğini ve Nintendo'nun The Super Mario Bros başarısından sonra, yapılacak olan bu projenin değerini bildiği idiia ediliyor. Sneider, Nintendo ve Universal'ın Zelda projesini doğru ve iyi bir şekilde sunmak adına acele etmeyeceklerini ve Link karakterinde biraz daha değişikliğe ve serbestliğe doğru ilerleyeceğini söyledi.

Nintendo'nun planlarının ne olduğunu görmek için bir süre beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Hayranlar Twilight Princess ve Breath of the Wild gibi daha sevilen Zelda oyunlarının film uyarlamasını istiyor olsa da, filmin ilk oyundan ilham alacağı ihtimaller arasında en yükseği diyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Legend of Zelda filmi geliyor
İlginizi Çekebilir