The Legend of Zelda: Skyward Sword, bu kez Switch'e gelebilir

Furkan Güler 27.11.2018 - 17:13
Neden olmasın?

Video oyun dünyasının en köklü ve başarılı serilerinden bir tanesi olan The Legend of Zelda, son olarak Breath of the Wild ile Switch platformunda oyuncuların karşısına çıkmıştı. Sahip olduğu ilgi çekici oynanış mekanikleri ve bulmacaları sayesinde oyuncuların aklını başından alan serinin eski oyunu Skyward Sword'dan ise yeni bir haber var. Wii platformuna çıkan yapım, diğer Zelda oyunlarına nazaran daha fazla yenilik barındırdığı için oyuncuların oldukça hoşuna gitmişti. Wii kontrolcülerinin özelliklerini tam anlamıyla kullanan yapım, oyunda uçmamıza ve çeşitli silahları Wii Remote ile kullanmamıza imkan tanımıştı.

The Legend of Zelda: Skyward Sword, Switch sahipleri için piyasaya tekrar çıkabilir

Ayrıca hikaye bakımından seriye farklı bir kötü karakter ekleyen oyun, ortaya çıkan yeni bilgiye göre Nintendo Switch'e gelebilir. Joy Con'ların aynı Wii Remote ile kullanılabildiğini tahmin edersek, Skyward Sword'un oldukça normal bir şekilde Switch'te oynanabileceğini tahmin edebiliriz.

Fakat Zelda hayranlarının büyük bir bölümü hala The Legend of Zelda: Twilight Princess'ı, Switch platformunda görmek istiyor. Teması ve çizimleri itibari ile diğer Zelda oyunlarından farklı olan Twilight Princess hakkında şu anda yeni bir bilgi yok.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2018 18:36
Valla ben sööliilm yapılabilen hepsi verilsin ve brrath pf the wild a sahip olanlara ücretsiz verilse
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2018 17:28
Twilight Princess gelir herhalde ama hali hazırda gameinformer içerisinde çalışan bir editör birkaç gün önce Wind Waker'ın geleceğini söylediği bir video atmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Legend of Zelda: Skyward Sword, Switch'e gelebilir
İlginizi Çekebilir