The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom çıkış tarihi açıklandı

Atıf Doğan Özcan 13.09.2022 - 18:27
Nintendo nihayet oyuncular tarafından merakla beklenen The Legend of Zelda devam oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom çıkış tarihi açıkladı.

Bugün gerçekleşen ve yaklaşık olarak 40 dakika süren Nintendo Direct sunumunda, Nintendo nihayet merakla beklenen The Legend of Zelda’nın devam oyununun adını ve çıkış tarihini yayınladı. Bir süredir merakla beklenen ve hakkında bir türlü bilgi alınamayan oyun için sonunda detaylar paylaşıldı.  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom çıkış tarihi ile çok yakında geliyor.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom çıkış tarihi belli oldu

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nintendo tarafından duyurulduğu andan itibaren en çok merak edilen ve beklenen oyun olmuştu. Oyuncular yeni oyunu adının ne olacağını ve ne zaman oynayacakları hakkında hiçbir bilgiye ulaşamamış ama şimdi o beklenen bilgi geldi. Yeni oyunun ismi The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom olarak açıklandı ve 12 Mayıs 2023’te Nintendo Switch’e özel olarak yayınlanacak.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom resmi olarak açıklandı

Nintendo bu duyuruyu oyun içi bir fragman ile birlikte yaptı. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ‘ın yeni fragmanı, daha çok oyunun gökyüzü temasına dayanıyor ve Link’te paraşütle atlama, kayan kayaları hizalama ve planör benzeri büyük bir makinenin üzerine atlamasını gösteriyor. Fragman içeriğin de çok fazla oynanış yer almıyor. Fragmanda yer alan en önemli kısım elbette oyunun ismi ve çıkış tarihi bölümü.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom , 12 Mayıs 2023'te Nintendo Switch'e özel olarak çıkıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 09:36
zelda dlc.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2022 19:03
Bu Zelda serisinin tümü resmi olarak pc'ye çıksa ne tatlı olurdu be. Çok beğeniyorum atmosferini.
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2022 23:04
çoğu emulatör ile oynanıyor ama nintendonun böyle bişey yapması çok şaşırtıcı olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir