The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’u ücretsiz deneme şansı

İsmet Ergül 9.12.2015 - 14:37
Zelda serisinin yeni oyunu bulmacalarıyla bizleri bekliyor
23 Ekim’de Avrupa’da satışa sunulan The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’un ücretsiz çoklu oyuncu demosunu 10 Ocak’a kadar deneyebiliyoruz. Nintendo eShop’tan indirebileceğimiz demo bize çoklu oyuncu modunun tüm özelliklerini sunarken, hem arkadaşlarımızla hem de eşleştiğimiz insanlarla birlikte Tri Force Heroes’u oynayabiliyoruz. Eğer The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’a sahipseniz, eklenecek bu ücretsiz içerik ile yeni görevler, yeni kıyafetler açabileceksiniz.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’u ücretsiz deneme şansı
Oyun için gelecek olan yeni güncelleme ile ‘Den of Trials’ isimli yeni bir bölge de ekleniyor. Bu yeni bölge toplamda 30’dan fazla zorlu bölümü içinde bulunduruyor.

Serinin on sekizinci oyunu olan The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, A Link Between Worlds’ün devamını konu alıyor. 3 kişinin birlikte oynayabildiği Tri Force Heroes, oyuncuların birbirleri ile çalışarak bulmacaları çözmelerini ve düşmanları yenmelerini amaçlıyor. The Legend of Zelda’nın bir diğer oyunu olan Four Swords Adventures’a benzeyen Tri Force Heroes’da serinin ana karakteri Link’in farklı renkler ve güçlere sahip olan modellerini canlandırıyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2015 11:01
Ben haberi anlamadım demo zaten hep vardı.Ama başlık sanki oyun tümden ücretsiz olmuş gibi bir algı yaratıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes’u ücretsiz deneme şansı
İlginizi Çekebilir