The Lego Movie 2: The Second Part'nin ilk posteri yayınlandı

Ersin Kılıç 22.05.2018 - 14:18
Devam filminde yine ünlü isimler yer alıyor

Duyurusu yapılan Lego Movie 2'nin tam adı ve ilk posteri de yayınlandı. Tüm dünyada popüler bir marka olan Lego'nun oyunları kadar filmleri de sık sık karşımıza geliyor. 2014 yılında gösterime giren The Lego Movie (Lego Filmi) ise hikayesi ve farklı karakterleri bünyesinde barındırması ile oldukça sevilmişti. İşte duyurusu yapılan devam filminde yine birçok popüler karakteri görme şansına sahip olacağız.

The Lego Movie 2 geliyor

The Lego Movie 2: The Second Part olarak duyurulan devam filminin konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ama filmin kadrosuna baktığımızda yine oldukça önemli isimleri görüyoruz. İlk filmde Emmet Brickowski karakterini canlandıran ünlü oyuncu Chris Pratt yine kadroda yer alıyor. Onun dışında Elizabeth Banks, Chaning Tatum, Tiffany Haddish ve Will Arnett gibi ünlü isimler devam filmi için tekrar listelenmiş. Bu da filmde en azından Batman ve Superman gibi önemli karakterlerin olacağını gösteriyor.

Mike Mitchell tarafından yönetilen filmin 8 Şubat 2019'da Amerika'da gösterime gireceği de belirtilmiş. Filmin ilk posteri ise şu şekilde;

The Lego Movie 2 geliyor! Filmin ilk posteri yayınlandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2018 09:24
ilk filmi çok güzeldi. bakalım bu nasıl olcak
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lego Movie 2 geliyor! Filmin ilk posteri yayınlandı
İlginizi Çekebilir