The LEGO Movie'den son görüntüler!

Ceyda Doğan 4.02.2014 - 15:28
Warner Bros. Pictures yine eğlendirmeye hazırlanıyor
Çocukluğumuzun mükemmel oyuncağı LEGO, beyaz perdeye adım atmaya karar vermiş gibi duruyor. Warner Bros. Pictures ile Village Roadshow Pictures işbirliğiyle 7 Şubat 2014’te sinema salonlarında yer alacak olan The LEGO Movie, ilk uzun metrajlı LEGO filmi.

Orijinal 3D bilgisayar animasyonu film sıradan, kurallara uyan, kesinlikle vasat bir LEGO mini figürüyken, yanlışlıkla en olağanüstü kişi ve dünyanın kurtuluşunun anahtarı olarak ilan edilen Emmet’ın hikayesini konu alıyor. Emmet kötü kalpli bir tiranı durdurmak için çıkılan destansı serüvende yer alacak bir grup yabancıya katılmaya çağırılır; oysa bu serüven için feci derecede, hem de çok komik biçimde hazırlıksızdır.

LEGO Filmi'nin yapımcılığını Dan Lin (Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) ve Roy Lee (The Departed, How to Train Your Dragon), yönetici yapımcılığını ise Jill Wilfert, Matthew Ashton, Kathleen Fleming, Allison Abbate, Zareh Nalbandian, Jon Burton, Benjamin Melniker, Michael E. Uslan ve Bruce Berman gerçekleştirdi. Filmin yaratıcı ekibi görüntü yönetiminde Barry Peterson, yapım tasarımında Grant Freckleton, kurgu ve animasyon ortak yönetiminde Emmy ödüllü Chris McKay’den (Robot Chicken) oluşuyor. Filmin müziği ise besteci Mark Mothersbaugh’ın imzasını taşıyor.

The LEGO Movie'den son görüntüler!


Filmin Türkçe Seslendirme Kadrosu
Vitruvius: Mazlum Kiper
Lord Başkan: Uğur Taşdemir
Emmet: Sercan Gidişoğlu
Çılgınstil : Burcu Başaran
Finn: Ali Aydoğdu
Kötü Polis: Hakan Vanlı
İyi Polis: Sinan Divrik
Prenses: Damla Babacan
Batman: Rıza Karaağaçlı
Superman: Umut Tabak
Benny: Arda Aydın
Yeşil Fener: Ömer Vatanartıran
Korsan Kaptan: Sait Seçkin
Gandalf/ Dumbledore: Kaya Akarsu
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
The LEGO Movie'den son görüntüler!
İlginizi Çekebilir