The Lord of the Rings: Gollum bu hafta gösterilecek

Alparslan Gürlek 5.07.2022 - 17:39
Yayıncı Nacon bu hafta yapacağı bir etkinlikte The Lord of the Rings: Gollum ve Test Drive Unlimited: Solar Crown oyunlarını gösterecek.

Uzun süredir beklenen The Lord of The Rings: Gollum, Nacon'un yapacağı yeni etkinlikte bir kez daha gösterilecek. Geçtiğimiz yıl da yine bu zamanlarda bir etkinlik yapılmıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz aylarda oyunun çıkış tarihi de netlik kazanmıştı. LOTR: Gollum ile birlikte simülasyon severlerin dikkatini çekebilecek Test Drive Unlimited: Solar Crown da yeni etkinlikte oyuncuların karşısına çıkacak.

The Lord of The Rings: Gollum gösterimi yaklaşıyor

Geçtiğimiz yıl da yapılan ve bu yıl yenisi yapılacak olan Nacon Connect sunumu 7 Temmuz'da YouTube ve Twitch kanalları üzerinden yapılacak. Etkinliğin TSI 20:00'da başlayacağını da belirtelim. Yayıncının söylediğine göre sunum boyunca toplamda 17 oyun gösterilecek.

The Lord of the Rings: Gollum bu hafta gösterilecek

Bunlardan ikisinin The Lord of The Rings: Gollum ve Test Drive Unlimited: Solar Crown olduğunu zaten belirtmiştik, geri kalanı da şu şekilde:

  • Ad Infinitum
  • Blood Bowl
  • Chef Life
  • Clash: Artifacts of Chaos
  • Hell is Us
  • Robocop: Rogue City
  • Session
  • War Hospital
  • WRC Generations

Ayrıca 5 "özel duyuru" daha yapılacak ve yine bu 5 oyun ile ilk kez etkinlikte karşılaşacağız. 

The Lord of The Ring: Gollum uzun süredir oyuncuların odağında ve bu yeni gösterimde birçok soru işareti de yerini cevaplara bırakacak. Bildiğiniz gibi 1 Eylül tarihinde çıkacak oyun için çıkış tarihi Mayıs ayında verilmişti. Şimdi ise Fransız yayıncı Nacon'un etkinliğinde bizi daha fazlası bekliyor.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 02:39
Hangi platformlara çıkacak bunu yazın çıldırtmayin lan adami
-----------
Hey hey hey sakin olun... PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X ve Nintendo Switch için çıkacak. Oldu mu? :)
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2022 00:58
Eskiden haberin son kısmına bunu istisnasız yazardiniz şimdi bu şekilde sürekli eksiklik olunca sinirlenebiliyoruz belkide hayat o kadar çok gerdiki bı eksiklik olması gerekenden daha çok sinirlendiriyor kusura bakmayın sizden ricam hangi oyunla ilgili haber verirseniz son cümleye ekleyin bunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 07:34
sanırım sene 2007' olsa gerek, forumun ; forumun kapanmasına bir iki sene kala da aynı kullanıcı adı ile sitenin takipcisi oldum. simdi.. yüzbaşı305 adlı hesabıma kaldıgım yerden nasıl devam edebilirim, girisimi hatalı bulup kabul etmiyor. Tlga abi? birisi yardımcı olabilir mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 18:39
etkinlik tarihi “7 eylül” yazmışsınız.düzeltir misiniz ?
------------
Düzelttik, teşekkürler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord of the Rings: Gollum bu hafta gösterilecek
İlginizi Çekebilir