The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi

Atıf Doğan Özcan 26.07.2022 - 01:08
Oyun severlerle buluşmak için geri sayıma başlayan yapım The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Meraklı bekleyiş sürüyor.

Duyurusu yapıldığı tarihten itibaren (2019 Mart) beri oyuncular tarafından merakla beklenen oyun olan The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Üstelik bu ilk ertelenmesi de değil. Geçtiğimiz sene içerisinde bazı teknik sorunlardan dolayı erteleme kararı alan stüdyo, oyunculara yeniden kötü haber verdi.

The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi: Gollum çıkış tarihi için kötü haber geldi

Türkçe alt yazı desteğiyle çıkacak olan oyun Türk oyuncular tarafından da ayrı bir heyecanla bekleniyordu. Fakat stüdyo The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi: Gollum yeniden ertelendi duyurusunu resmi Twitter hesaplarından yaptı. Oyunun 1 Eylül 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbo One, Xbox Series X/S için çıkması bekleniyordu. Yapılan açıklamada erteleme kararının nedenleri belirtilmiş durumda.

The Lord of the King: Gollum çıkış tarihi bir kez daha ertelendi

Stüdyo, öncelikle oyunculara göstermiş oldukları sabırları ve destekleri için teşekkür ediyor. Sonrasında bu proje için ne kadar detaylı bir çalışma yaptıklarından bahsediyor. Oyuncuların beklentilerini karşılamak için ve en önemlisi J.R.R. Tolkien’in duruşunu oyuna yansıtabilmek adına biraz daha detaylı bir çalışma yapabilmek için çıkış tarihini birkaç ay ileriye aldıklarını belirttiler. Çıkış tarihi konusunda net bir bilgi verilmedi fakat birkaç aylık bir gecikmeden bahsedilince tahmini olarak aralık ayında çıkacak gibi görünüyor.

Aslında bu erteleme kararının sebebi olarak, geçtiğimiz günlerde Nacon Connect sırasında paylaşılan oyundan görüntülerin oyuncular tarafından pek beğenilmemesi olarak görülüyor. Belki bu erteleme bütün olumsuz havayı ortadan kaldırmak için yapımcılar adına güzel bir fırsat olabilir.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2022 09:58
Çıkmasın zaten. Yeterince kötü gözüküyor bana göre. Çıktığında umarım şaşırtır ama bu halde imkansızı istemek gibi.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 12:54
Hahahahhahaha adam doru demiş redditte golum ps2 ye geliyor diye dalga geçiyorlar .
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 10:32
Sana göre kötü diye neden çıkmasın diyorsun? Dünyada sadece sen mi yaşıyorsun da bizim adımıza karar veriyorsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldumu
Oldumu 26.07.2022 11:12
Gollum filmde daha karizmatikti, burada resmen ucubeye çevirmişler görselinde hala biraz hobit havası olması iyi olurdu fakat bu sanatçı arkadaşlar dilenciye ve hatta notre dame'ın kambursuz kamburuna çevirmişler.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 10:35
Oyunun film değil de, kitaptan uyarlandığını bilmiyorsun bom boş konuşuyorsun. Kitaptaki gollum tamda burdaki gibi ucube zaten. Lotr evrenini sadece filmlerden öğrenen çocuk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 01:52
kediden iyidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi yine ertelendi
İlginizi Çekebilir