The Lord of the Rings: Gollum ilk fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 24.08.2020 - 18:48
The Lord of the Rings: Gollum için ilk fragman yayınlandı. Uzun zamandır merakla beklenen oyun için yeni detaylar da paylaşıldı.

The Lord of the Rings: Gollum için nihayet ilk fragman yayınlandı. Oyunu merakla bekleyen oyuncular için çok şey ifade eden yeni fragmanın yanı sıra birçok detay da paylaşıldı.

The Lord of the Rings: Gollum fragmanı ve paylaşılan yeni detaylar 

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen, hayranların uzun süredir merakla beklediği The Lord of the Rings: Gollum için ilk fragman yayınlandı. Aksiyon ve gizlilik öğeleri barındıracağı söylenen oyun için yayınlanan fragmanı hemen aşağıya bırakıyorum. İyi seyirler.

The Lord of the Rings: Gollum için Prince of Persia tarzı gizlilik unsurları taşıyan bir aksiyon macera oyunu diyebiliriz. Yüzüklerin efendisi evreninde geçen ve Gollum'un hikayesinin anlatıldığı oyunda hikaye anlatımı dallanıp budaklanıyor. Oyunun temel yapısında iki unsur göze çarpıyor, Gollum ve Smeagol'un savaşan kişilikleri arasında kararlar vererek ilerleyeceğiz ve ağır ve tehlikeli düşmanlar arasından Mordor'u geçeceğiz.

Martin Wilkes: "Oyun, gizliliği dikey tırmanma parkuruyla birleştiriyor. Bir referans istiyorsanız bunu Prince of Persia'ya benzer olarak düşünebilirsiniz. Çoğunlukla savaşın dışında kalıyorsunuz, ancak Gollum düşmanları gizlice ortadan kaldırabiliyor. Bunun kolay olmadığını ve her zaman riskin büyük olduğunu da söylemeliyim. Oyuncuların bu karşılaşmaları dikkatlice tartmalarını istiyoruz. Sonuçta Gollum'un gücü savaşta değil, kurnazlığında yatıyor".

The Lord of the Rings: Gollum ilk fragmanı yayınlandı

Çatışma konusunda kurnazlığa odaklanmak, düşmanları doğrudan alt edemeyeceğimiz anlamına geliyor. Bunun yerine çevre etkileşimleri ile -taş atma, ses çıkarma gibi- haşır neşir olacağız. Wikes açıklamasına şöyle devam ediyor: "Gollum silah kullanmıyor, ancak fırlatılabilir silahlarla düşmanların dikkatini dağıtabiliyor. Oyunun bazı bölümlerinde, özel müttefiklerin yeteneklerinden de yararlanacak ve ortamı kendi lehine kullanabilecek".

Özel müttefikler ile mi karşılaşacağız? Diye sorulduğunda hikaye anlatım tasarımı lideri Tilman Schanen "Evet!" diyor. "Bunun hakkında konuşmak için sabırsızlanıyoruz ancak bunun için hala biraz erken. Anlatımızın kapsamını ve zaman çizelgesini aklımızda tutarak, Gollum'un kiminle, nerede ve ne zaman buluşabileceğini yakından düşünmemiz gerekiyor. Bu şu anlama geliyor, müttefikler çoğunlukla hikayede daha küçük -ancak bazı durumlarda çok önemli- roller oynayacak.

Gizlilik unsurlarının yanı sıra Gollum hikaye anlatımında diyaloglar ve seçimlerle de ilerleyecek. Seçimlerin önemli olduğu bu Sméagol ve Gollum arasındaki kişilik savaşında verdiğiniz kararlar oyunun gidişatını etkileyecek.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 25.08.2020 16:18
Gollum'u bildiğin cüce yapmışlar manyak mısınız oğlum siz? :D
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 18:33
Senin gibi googledan bakmıyorum ben. Hobbit kitabının resimli versyonu var bende orda gösteriliyor. Tam bu şekil olmasada biraz benziyor. Zaten uyarlama olduğu için tıpa tıp aynısını yapamazlar. Lotr filmindeki gollum bile kitaptakinden farklı görünüş olarak.... B.k atıcam diye debelenme boşuna
Ghost86
Ghost86 26.08.2020 11:54
Kitaptaki Gollumu gördün mü peki? :D Yorumumdaki cüce tabiri ırk olarak değil. Bebek Gollum gibi gözüküyor işte kıvırma bu kadar :D
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 08:45
Arkadaş sen gollum u filmden biliyorsu sadece galiba. Oyun film değil, kitaptaki gollum dan uyarlama.
Ghost86
Ghost86 25.08.2020 23:20
Hobbit olduğunu biliyorum ama filmde bu kadar kısa değildi saf mısın? :D
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 16:30
Gollum zaten bir hobbit tir. Sen kendi cahilliğine gül MK :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 11:29
Gollum uzundur, kısa diyen cüce diyen hobbit diyen ergen z kuşağına bakmayın. Uyarlama olmamış işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 05:10
Kahraman Gollum geliyor desenize. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 25.08.2020 15:23
oynanış videosu bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 05:17
En sevdiğim oyun firması tarafından yapılıyor ama bu adamların en iyi olduğu alan 2d click advanture oyunlar, bu biraz korkutuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord of the Rings: Gollum ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir