The Mandalorian 3.sezon posteri

Ersin Kılıç 3.02.2023 - 15:02
Yayınlanmasına bir aydan kısa bir süre kalan The Mandalorian 3.sezon posteri yayınlandı.

Disney+ servisinin en sevilen serilerinden biri olan The Mandalorian 3.sezon tarihi için geri sayım başladı. 1 Mart'ta yayınlanacak olan yeni sezon için bir poster de yayınlandı. Yayınlanan poster ve verilen yeni bilgiler şu şekilde;

The Mandalorian 3.sezon posteri yayınlandı

Disney+’ın duyurulduğu andan itibaren gözlerin çevrildiği Emmy ödüllü dizisi ‘Star Wars: The Mandalorian’ın 3. sezonuyla buluşmaya günler kaldı. Lucasfilm imzalı dizinin 8 bölümden oluşan yeni sezonu öncesi yeni bir afiş ve izleyenleri serinin yaratıcıları ve de oyuncularıyla birlikte bu büyülü evrenin perde arkasına götüren özel bir video yayınlandı. 

1 Mart’tan itibaren sadece Disney+’tan izlenebilecek dizinin dünyasına dair yayınlanan videoda Grogu’nun nasıl bir fenomene dönüştüğüne de değiniliyor. Dizinin yeni sezonunda ise Mandalorlu’nun, Grogu ile birlikte yoluna devam ederken eski müttefiklerle yollarının kesişmesi ve yeni düşmanlarla karşılaşmasına tanık olunacak. 

‘Star Wars’a dair içerik üretmekten büyük keyif aldığını belirten Jon Favreau’nun yaratıcısı ve baş senaristi olduğu ‘Star Wars: The Mandalorian’ın başrollerini Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ve Giancarlo Esposito paylaşıyor. Yeni sezonun yönetmenleri arasında ise Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey ve Bryce Dallas Howard bulunuyor. 

The Mandalorian 3.sezon posteri

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2023 01:09
Mümkünse bu tür haberlere daha kalitesiz, daha düşük çözünürlük değerlerine sahip jpg dosyalar ekleyin çünkü bunlar çok fazla...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 3.sezon posteri
İlginizi Çekebilir