The Mandalorian 3.sezon yayın tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 27.05.2022 - 01:06
Star Wars Celebration etkinliğinde The Mandalorian 3.sezon tarihi de açıklandı. Sevilen dizi 2023'ün ilk aylarında karşımıza çıkacak.

Birçok duyurunun yapıldığı Star Wars Celebration etkinliğinde The Mandalorian 3.sezon yayın tarihi de açıklandı. Disney daha önce yaptığı açıklama ile merakla beklenen 3.sezonun çekimlerinin başladığını duyurmuştu. Bugün ise The Mandalorian dizisinin Şubat 2023'te yayınlanacağı duyuruldu.

The Mandalorian 3.sezonu Şubat 2023'te yayınlanacak

14 Haziran'da ülkemizde de yayın hayatına başlayacak olan Disney+ platformunun sevilen dizisi Din Djarin'in hikayesini anlatmaya devam edecek. Karakteri son olarak The Book of Boba Fett dizisi içerisinde görmüş ve hikayede beklenen buluşmanın yeniden yaşandığına tanıklık etmiştik.

Yapılan açıklamada da "The Mandalorian ve Grogu'nun yolcuuğu The mandalorian 3.sezonu ile devam edecek" ifadelerine yer verilmiş. Yine Boba Fett dizisinde 3.sezonda diğer Mandalorian üyelerini görebileceğimiz de işaret edilmişti. Ayrıca 3.sezonda yine Bo-Katan gibi bilinen karakterlerin de gözükeceği belirtilmiş.

Diğer taraftan dizinin 3.sezonunda ünlü oyuncu Christopher Lloyd'un olacağı da rapor edilmişti. Son dönemde Nobody filmindeki performansıyla da dikkat çeken oyuncu bildiğiniz gibi Dr. Emmett Brown karakteri ile sinema dünyasına iz bırakan isimlerden biri olmayı başarmıştı. 

The Mandalorian 3.sezon yayın tarihi açıklandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 3.sezon yayın tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir