The Book of Boba Fett için resmi duyuru geldi

Ersin Kılıç 22.12.2020 - 12:21
Star Wars serisinin en ikonik karakterlerinden biri olan Boba Fett, 2021 yılında kendi dizisi ile karşımıza çıkacak.

Star Wars serisi hayal kırıklığı yaratan son üçlemenin ardından toparlanma sürecine Disney+ servisi ile girdi diyebiliriz. Özellikle The Mandalorian dizisinin ardından muhtemelen Disney firması da işleyişin nasıl olması gerektiği konusunda bazı soru işaretlerini gidermiştir diye düşünüyoruz. Gerek Mando, Baby Yoda gerekse de hikaye ve diğer sürpriz karakterler ile The Mandalorian dizisi gerçekten de Star Wars hayranları için özel bir yere sahip oldu. Özellikle 2.sezon finalinin ardından bu durumu iyice pekiştirdi de diyebiliriz.

The Book of Boba Fett dizisi resmi olarak duyuruldu

Öncelikle burada bir SPOILER uyarısı yapalım. Haberin bundan sonrası The Mandalorian dizisinde güncel olmayanlar için keyif kaçırıcı olabilir.

The Mandalorian dizisinin finalinde Luke Skywalker muhteşem bir giriş yapmış ve sonunda ana karakterlerimiz ile bir araya gelmişti. Tabi Grogu'yu almasının ardından izleyicilerin kafasında da yeni soru işaretleri oluştu diyebiliriz. Bu soru işaretlerinin bir diğer sebebi de Credits ekranından sonra karşımıza çıkan sahne oldu. Bu sahnede Boba Fett'i Tatooine gezegenine dönmüş bir şekilde gördük ve The Book of Boba Fett açıklaması ile karşılaştık.

İşte bu gizli sonun ardından nihayet resmi bir açıklama geldi. Çünkü Baby Yoda'nın hikayeden çıkmasının ardından bazı izleyiciler bu hikayenin Boba Fett üzerinden ilerleyebileceğini düşünmüşlerdi. Resmi açıklama ile birlikte The Mandalorian dizisinin devam edeceği ve Boba Fett için aynı zamanda geçen farklı bir dizi yapılacağı da duyurulmuş oldu. Bu duyurunun ardından Mandalorian 3.sezonu için dizinin farklı bir şekilde ilerleyeceği ve hikayede önemli değişiklikler yapılacağı da belirtildi. 

The Book of Boba Fett için resmi duyuru geldi

Boba fett dizisine dönecek olursak başrolde Temuera Morrison'u yine Boba Fett rolünde izleyeceğiz. Ona eşlik edecek isimse yine Mandalorian dizisinden hatırladığımız ve Agents of Shield dizisini takip edenlerin yakından bildiği Ming-Na Wen olacak. 63 doğumlu aktris yine aksiyon sahnelerinde önemli bir rol üstlenecek de diyebiliriz. Bu iki oyuncu dışında henüz başka bir oyuncu ismi ise belirtilmiş değil. Star Wars resmi kanallarında dün akşam yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verilmiş;

"Temuera Morrison ve Ming-Na Wen'in başrollerde olduğu The Book of Boba Fett orjinal dizisi Jon Favreau, Dave Filoni ve Robert Rodriguez yapımcılığında The Mandalorian zaman örgüsünde Aralık 2021'de Disney Plus servisine geliyor."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2020 12:26
Hakikaten son 3leme kötüydü bence keşke bu bir hayaldi deseler
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Book of Boba Fett için resmi duyuru geldi
İlginizi Çekebilir