The Marvels Final Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 7.11.2023 - 16:44
Marvel Sinematik Evreni, "The Marvels" ile yeni bir yolculuğa çıkıyor. Bu cuma gösterime girecek olan The Marvels Final fragmanı yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) merakla beklenen yeni yapımı "The Marvels"ın fragmanı, Avengers evreninin kritik bir halkası olan "Gizli Savaşlar" ile bağını güçlü bir şekilde hissettiriyor. Altıncı Avengers filmi olan "Gizli Savaşlar"ın çizgi roman kökenlerinden ilham alacak olan MCU, istilalar kavramını "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ve "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filmleriyle zeminini hazırlamış ve şimdi de bu kavram "The Marvels"ın son fragmanında daha da derinlemesine işleniyor.

Cuma Günü Yayına Girecek Olan The Marvels Final Fragmanı Yayınlandı

Fragmana göre Dar-Benn karakteri, Zawe Ashton'ın canlandıracağı, kritik öneme sahip bilezikleri kullanarak farklı gerçeklikler arasında geçitler açabilecek. Bu durum, bilinmeyen sebeplerle kurulan ve evrenler arası bir orduyu andıran bir gücün varlığını işaret ediyor.

"The Marvels" ve "Avengers: Gizli Savaşlar" arasındaki bu etkileşimin ardında yatan gerçek, ikinci ve en popüler "Secret Wars" çizgi roman olayına dayanıyor. İstilaların gerçekliklerin birbiriyle çarpışması ve sonucunda tüm evrenlerin tek bir dünyada birleşmesiyle sonuçlandığı bu hikaye, MCU'nun çoklu evren stratejisine yeni bir boyut kazandırıyor.

İstilaların asıl sebebini belirsizlikler sarmalı içinde bırakan "The Marvels", izleyicilere Sylvie'nin Geriye Kalan'ı öldürmesi, Dr. Strange'in çoklu evrende yolculuğu ya da Dar-Benn'in gizemli güçlerinin bu olayların merkezinde olabileceği fikrini sunmuş.

10 Kasım'da beyaz perde ile buluşacak olan "The Marvels"da, Brie Larson'ın hayat verdiği Carol Danvers, yani Captain Marvel, Kree ırkının zorbalıklarına karşı mücadelesini sürdürüyor ve Yüce Zeka'ya karşı intikamını alıyor. Ancak bu intikam, evreni dengesizleştiren sonuçlar doğuruyor. Carol'ın yolculuğu sırasında Kamala Khan, yani Bayan Marvel (Iman Vellani) ve uzay astronotu Monica Rambeau (Teyonah Parris) ile yolları kesişiyor. Bu üç kahramanın beklenmedik birlikteliği, evreni kurtarmak için uyum içinde çalışmalı.

Filmde Samuel L. Jackson, Nick Fury olarak geri dönüş yapıyor. Ayrıca Saagar Shaikh, Zenobia Shroff ve Mohan Kapur'un yanı sıra Zawe Ashton, Park Seo-joon ve Shamier Anderson gibi yeni yüzler de var. Nia DaCosta'nın yönetmenliğini üstlendiği, Megan McDonnell ve Elissa Karasik'in kaleminden çıkan senaryoyla "The Marvels", Marvel Studios'un yapımcılığında izleyicilerle buluşacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2023 18:04
Final mi? Oh iyi sonunda bitti şu marvel filmleri.
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2023 12:16
çok yanlış anlamışsın olayı :) fragman final, yani filmle ilgili verilecek son fragman.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Marvels Final Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir