The Marvels ile Nick Fury geri dönüyor

Merlinin Kazanı 13.08.2021 - 16:32
Kaptan Marvel'in devam filmi olan The Marvels için çalışmalar devam ediyor. Serinin ikinci filmine Nick Fury karakteri ile Samuel L. Jackson da dahil oldu.

Oyuncu Samuel L. Jackson, önümüzdeki sene çıkacak olan The Marvels filminde Nick Fury olarak geri döneceğinin sinyalini Instagram paylaşımı ile verdi. Paylaşımda Fury'nın ne üzerinde çalıştığını açıklamazken, Marvel Studios'un yaklaşan filmi The Marvels 'de yer alacağı görünüyor. Zaten IMDB üzerinde de filmin künyesine eklenmiş durumda.

The Marvels ile Nick Fury geri dönüyor

Instagram'a yaptığı bir gönderide Jackson, muhtemelen yaklaşan devam filminin setinde çekilmiş bir dizi fotoğrafını paylaştı. İlk resimde, Fury'nin sakalı bir standa sabitlenmiş olarak görülebilirken, diğerleri Jackson'ı Captain Marvel temalı bir tişörtte içinde gösteriyor.

Görünen o ki The Marvels için artık çalışmalar hızlanmaya başlamış. SiriusXM ile ilgili yakın tarihli bir röportajda Brie Larson, filmin prodüksiyonunun resmi olarak başladığını da açıklamıştı.

The Marvels ile Nick Fury geri dönüyor

Oscar ödüllü Brie Larson'ı, son olarak Avengers: Endgame sırasında Carol Danvers/Kaptan Marvel görmüştük. Kaptan Marvel'in devam filmi, Megan McDonnell'in senaryosundan hazırlanmış ve Nia DaCosta (Candyman) tarafından yönetilecek.

Devam filminde Larson'a, Monica Rambeau rolüyle WandaVision'dan tanıdığımız Teyonah Parris ve Kamala Khan eşlik edecek. Ayrıca MCU'ya yeni katılan Iman Vellani de filmde önemli bir rolde bulunacak. Filmin kötü adam rolünde ise İngiliz aktris Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) bulunuyor. Ayrıca Jude Law'ın Yon-Rogg rolünü yeniden üstlenebileceği de söylentiler arasında. Popüler Güney Koreli aktör Park Seo-Joon'un da açıklanmayan bir karakter için kadroya alındığı bildirildi.

Captain Marvel ilk çıkışını 2019'da yaptı ve dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Bu sayede 2019 yılının en yüksek beşinci hasılat yapan filmi oldu.

The Marvels, bir değişiklik olmazsa 11 Kasım 2022'de yayınlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2021 13:08
Çok güzel bir haber filme 2 süper kahraman geliyor Monica rambeu (Spectrum) Iman Vellani (MS. Marvel).
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Marvels ile Nick Fury geri dönüyor
İlginizi Çekebilir