The Matrix 4 çekimleri ne zaman devam edecek?

Ersin Kılıç 14.05.2020 - 17:22
Covid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle birçok yapım gibi çekimleri yarıda kalan The Matrix 4 filminin yeni çekim dönemi için tarih verildi.

Çekimleri bir süre önce başlayan The Matrix 4, birçok film gibi Koronaviüs Salgınından etkilenmiş ve bu çekimlerine ara vermişti. Kamera arkasından da farklı farklı görseller görme şansına eriştiğimiz filmin yeni çekim dönemi için sonunda tarih verildi.

The Matrix 4 çekimleri ne zaman devam edecek?

Hikaye açısından nasıl bir işleyişe sahip olacağını merakla beklediğimiz Matrix 4 filminin temmuz ayında çekimlerine devam edileceği açıklandı. Ayrıca oyuncu ve ekip sözleşmesinin 6 Temmuz'a kadar dondurulduğu ve sonrasında altı haftalık sözleşmelerinin uzatıldığı da gelen bilgiler arasında. yani daha önce çekilen sahnelerin yanı sıra, en az 1.5 aylık bir çekim sürecinin daha olacağını söyleyebiliriz.

Son olarak iZombie izimli dizide yer alan Andrew Caldwell isimli oyuncunun Matrix 4 kadrosuna katıldığı açıklanmıştı. Oyuncunun filmde hangi rolde karşımıza çıkacağı ya da nasıl bir öneme sahip olacağı konusunda bir açıklama ise yapılmamıştı.  Warner Bros ve Village Roadshow ortaklığında çekilecek olan Matrix 4'te Keanu Reeves'i bir kez daha Neo rolünde izleyeceğiz.

Filmde ayrıca Carrie Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson gibi seriden aşina olduğumuz oyuncuların yanı sıra Neil Patrick Harris gibi önemli oyuncular da yer alıyor. Lana Watchowski'nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmde takvim uyuşmazlığı nedeniyle Ajan Smith rolü ile hafızalara kazınan Hugo Weaving'in yer almadığı açıklanmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Matrix 4 çekimleri ne zaman devam edecek?
İlginizi Çekebilir