The Matrix Resurrections için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 2.12.2021 - 16:05
The Matrix Resurrections için yayınlanan yeni fragmanda orijinal üçlemeye dair bazı sahnelere de yer verilmiş.

The Matrix Resurrections için filmden çok fazla yeni sahne içermese de farklı bir kurguya sahip bir fragman daha yayınlandı. İlk fragmandan gördüğümüz sahnelerin tekrar kullanıldığı bu yeni fragmanda sadece birkaç ekstra sahne olsa da orijinal üçlemeden alınan bazı sahneler ile ortaya güzel bir kurgu çıkarılmış. Tabi Morpheus'un da dahil olduğu bu sahneler filmin hikayesi açısından daha da meraklanmamıza sebep oluyor.

The Matrix Resurrections için yeni bir fragman yayınlandı

Dejavu isimli bu fragman aslında ilk filmde de gördüğümüz kara kedi olayının tekrar açıklanmasıyla başlıyor. Dejavu bildiğiniz gibi Matrix'te yaşanan bir bozukluğu, dalgalanmayı temsil ediyor ve Matrix'te bir şey değiştirildiğinde meydana geliyor. Sonrasında ise orijinal üçlemede yer alan sahnelerin yeni filmdeki sahneler ile kıyaslandığı ve benzediklerinin gösterildiği sahneler ile karşılaşıyoruz. Bu durum aslında The Matrix Resurrections hikayesindeki dünyanın da kocaman bir dejavu olacağının sinyallerini veriyor.

Keanu Reeves'ı bir kez daha Neo rolü ile izleyeceğimiz filmde ana seride Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss da başrol oyuncuları arasında yer alacak. Filmde ayrıca Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas ve Yahya Abdul Mateen II gibi isimleri de göreceğiz. The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021'de gösterime girecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 23:34
Dandik süper kahraman dizisi fragmanı gibi olmuş berbat.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 13:58
İnanılmaz düşük beklenti ile sinemada izlemeyi planlıyorum.. Lana ya ağır saçmaladı ya da çitayı bir tık yukarı taşıdı, ortası olmayacak bana göre :) Bu yüzden beklenti yok gibi bir şey, ya pişman olmam ya da şok olurum ki ikisi de iyi bu sjw çağında çıkan filmler için..
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 22:48
Çıta aynı kalsa ona da razıyız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Matrix Resurrections için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir