The Medium ertelendi

Özgür Deveci 7.11.2020 - 19:49
Bloober Team tarafından geliştirilen ve yayınlanacak psikolojik korku oyunu The Medium ertelendi.

Geliştirici ve yayıncı Bloober Team, psikolojik korku oyunu The Medium, 28 Ocak 2021'e ertelendi. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada "Çok dikkatli bir şekilde düşündükten sonra, The Medium'un çıkış tarihini 28 Ocak 2021'e ertelemeye karar verdik. Bu, yapması kolay bir seçim değildi. Polonya'daki COVID-19 durumu ve piyasadaki diğer oyunların mevcut takvimi nedeniyle böyle bir karara vardık. Bloober Team olarak en büyük korku deneyimini sunmaya kararlıyız. Ek geliştirme süresi, yenilikçi, türü zorlayan interaktif psikolojik korku vizyonumuzu sunmamızı sağlayarak daha fazla detay eklememizi sağlayacak. İçiniz rahat olsun, gecikme sizinle bilgi paylaşmamızı engellemeyecek ve çok yakında oyunun büyük gizeminin birkaç katmanını daha çözmemizi bekleyebilirsiniz. Bizi izlemeye devam edin ve güvende kalın." ifadelerinde bulunuldu.

The Medium ertelendi

The Medium, 28 Ocak 2021'e ertelendi

Gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynayın. Rahatsız edici düşlerinizde bir çocuğun öldürüldüğünü gördükten sonra yıllar önce akıllara durgunluk veren bir trajedinin yaşandığı terk edilmiş bir otele doğru yola çıkıyorsunuz. Orada zor soruların cevaplarını aramaya başlıyorsunuz. Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabiliyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır. The Medium'da Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği ikili oyun müzikleri bulunuyor.

The Medium, 28 Ocak 2021 tarihinde Xbox Series, Steam, Microsoft Store ve Epic Games Store platformları için piyasaya çıkacak çıkacak. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2020 20:18
Oyunumuzu, Cyberpunk 2077 ile aynı tarihte piyasaya çıkarmak istemedik." demiyorlar da...! :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Medium ertelendi
İlginizi Çekebilir