The Medium hikaye fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 24.09.2020 - 17:34
Bloober Team tarafından geliştirilen ve yayınlanacak psikolojik korku oyunu The Medium için hikaye fragmanı yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Bloober Team, psikolojik korku oyunu The Medium için hikaye fragmanı yayınladı. Yayınlanan fragmanda Troy Baker'ın seslendirdiği ana düşmanımız The Maw'ın karanlık kökenlerine daha yakından bakıyoruz. Üstelik fragman, terk edilmiş Niwa Hotel'de yaşayan gizemli ve maskeli bir kız olan Sadness'ı daha yakından görmemizi sağlıyor.

The Medium hikaye fragmanı yayınlandı

The Medium hikaye fragmanı yayınlandı

Oyunda gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyumu yöneteceğiz. Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahip olacağız ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabileceğiz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır. Bir medyum olarak diğerlerinden daha fazla şey görecek, duyacak ve deneyimleyeceğiz. Her yeni bakış açısıyla da Niwa beldesinde olanlar hakkında düşüncelerimiz değişecek.

The Medium'un oyun dünyası, gerçekliğimizin aslında karanlık bir aynası olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada geçen oyun eylemlerimizin, kötü dürtülerimizin ve aşağılık sırlarımızın kendini gösterdiği ve bir şekle bürünebildiği acımasız ve rahatsız edici bir yeri distopik bir kurguyla tasvir ediyor. Bu dünya, Zdzislaw Beksinski'nin resimlerinden esinlenerek icat edildi ve tasarlandı. Oyunda Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği ikili oyun müzikleri bulunuyor. Ayrıca Unreal Engine 4 grafik motorunu kullanan oyun aynı zamanda en güncel ray-tracing teknolojisini kullanıyor.

The Medium, noel döneminde Xbox Series ile PC platformları için piyasaya çıkacak ve Xbox Game Pass sistemine dahil olacak. Son olarak oyunun yayınlanan hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 13:05
Oyunun müziklerinde Akira Yamaoka'nın emeği olmasa kimse yüzüne bile bakmazdı bu oyunun. Bundan yüzde yüz eminim.
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2020 20:51
Bana da senin yaptığın yanlış geliyor ne adam gibi oyun incelemesi var ortada ne de oynamışlığın var boş keseden sallıyorsun bir puanlar verilsin oynansın incelendin sonra istediğini söyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 14:07
Oğlum yapın adam gibi silent hill yaşayalım korkuyu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 09:34
hikaye bomba
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Medium hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir