The Medium için yeni tanıtım videosu paylaşıldı

Berat Darıcı 29.11.2020 - 19:03
Üçüncü şahıs bakış açısına sahip psikolojik korku oyunu The Medium için yeni tanıtım videosu paylaşıldı. Oyun 21 Ocak 2021 tarihinde çıkacak.

Daha önce bir kere erteleme alan korku oyunu The Medium için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Yaklaşık 10 saat oynanış süresi sunacak olan oyun, geliştirilmeye devam ediyor.

The Medium 28 Ocak 2021 tarihinde oyuncularla buluşacak

Bloober Team tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, Türkçe alt yazı ya da seslendirme seçeneklerine sahip olmayacak. Gelecekte bu durum değişir mi bir açıklama ise bulunmamakta. Eğer bir değişiklikler olmazsa oyun 28 Ocak 2021 tarihinde çıkacak. Oyun çıktığın gün Xbox Game Pass'e geliyor.

Gerçek dünya ile ruhların dünyasını aynı anda ve sırayla keşfedeceğimiz oyunda, bazı zamanlarda ekran ikiye bölünecek. Oyunun yaklaşık %33'lük kısmında ekran ikiye bölük şekilde oynayacağız. Üçüncü şahıs bakış açısına sahip psikolojik korku oyunu The Medium. Arkadiusz Reikowski ve Akira Yamaoka'nın ortak bestelediği orijinal müzikler ile güçlü bir atmosfere sahip olması bekleniliyor. Oyunda gerçek dünyadaki benliğinizin gidemediği yerleri araştırmak için farklı boyuta geçiş yapıyoruz.

30 GB depolama alanı isteyen oyun için DirectX 12 destekli bir ekran kartına sahip olmak zorunda değilsiniz. Oyun hem DirectX 11 hem de DirectX 12 ile çalışabiliyor. Elbette bunun kötü yanları da bulunmakta. Şu anda Steam üzerinde %10 indirimle oyunu ön sipariş verebilirsiniz. Fiyatı 69,30 TL, buraya tıklayarak oyunun steam sayfasına ulaşmanız mümkün. Oyunun Xbox.com fiyatı 141,25 TL olarak gözüküyor. İndirimle beraber 127,12 TL'ye alabilirsiniz. Xbox Series X üzerinde 4K olarak oynanabilecek olan oyun Ray Tracing desteğine sahip. Oyunun tam sistem gereksinimlerini daha önce yayınlamıştık.

The Medium için yeni tanıtım videosu paylaşıldı

The Medium açıklaması şu şekilde: Yalnızca bir medyumun çözebileceği karanlık bir gizemi keşfedin. Eski bir komünist oteline doğru yola çıkın ve rahatsız edici sırlarını ortaya çıkarmak için benzersiz psişik yeteneklerinizi kullanın, çift gerçeklik bulmacalarını çözün, kötü ruhlara karşı hayatta kalın ve iki gerçekliği aynı anda keşfedin.

The Medium 28 Ocak 2021'de Xbox Series X, Xbox Series S ve PC (Epic Games, Microsoft store, Steam) için çıkacak. Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu buraya tıklayarak ya da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Medium için yeni tanıtım videosu paylaşıldı
İlginizi Çekebilir