The Old Guard, rekor kıran bir başarıya ulaştı

Özgür Deveci 20.07.2020 - 16:45
Geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşan aksiyon gerilim filmi The Old Guard, ilk dört haftasında 72 milyon izlenme sayısını hedefliyor.

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgınından sonra kullanıcı sayısında büyük artış yaşayan Netflix, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar en çok izlenen 10 filmini listelemişti. Yayınlanan listede Chris Hemsworth'un başrol olarak yer aldığı Extraction, 99 milyon izleyici ile birinci sırada yer alırken, ünlü aktris Sandra Bullock'un oynadığı Bird Box, 89 milyonla ikinci sırada yer almıştı. Sean O'Keefe ve Brian Helgeland tarafından kaleme alınan Spenser Confidential filmi de listenin üçüncü sırasında kendine yer bulmuştu.

10 Temmuz'da yayınlanan The Old Guard ise sadece bir haftada rekorları alt üst etmeyi başardı. Yayınlanmasının ardından pek çok ülkede Top 10 sıralamasına girmeyi başaran yapım, ilk dört haftasında 72 milyon izleyiciye ulaşmayı hedefliyor. Netflix tarafından yayınlanan listeye baktığımızda, The Old Guard'ın böyle giderse ilk 5'i çok rahat bir şekilde zorlayacağını söyleyebiliriz.

The Old Guard, rekor kıran bir başarıya ulaştı

Beyond the Lights, Love & Basketball ve The Secret Life of Bees filmlerinden tanıdığımız başarılı yönetmen Gina Prince-Bythewood imzasını taşıyan filmin oyuncuları arasında Charlize Theron , KiKi Layne , Matthias Schoenaerts , Marwan Kenzari , Luca Marinelli ve Chiwetel Ejiofor yer alıyor. Greg Rucka çizgi roman serisinden uyarlanan The Old Guard, ölümsüz savaşçılardan oluşan bir grup paralı askerin hikâyesini anlatıyor.

Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

Son olarak filmin yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 11:56
Eskiden aksiyon fimlerinde konu, oyunculuk filan olurdu (Faceoff, Conair.Die Hard vs.) Şimdi dayıyorlar cgi ne senoryo, ne yönetmenlik, Yeni nesil ruhsuz ergenlerin hoşuna gidiyor tabi adamlar da haklı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 09:46
izleyici sayısını nasıl hesaplıyorlar.abonelik üzerindense doğru rakamı vermez ki.mesela 99 milyon abone izlediyse her evde bir kişi izlemiş diye bir kural mı var.sayı daha fazla olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 17:10
-Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır.- kim nasil tercume eder anlamak mumkun degil.Kadin amerikan ordusunda asker.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 15:31
Amerikan propagandası ve netflix takıntısına dönüşmüş olan eşcinsel içerik ve vurgularla dolu boş bir film. Aksiyona tav olan ergenler parlatıyor filmi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 21.07.2020 11:08
Çok güzel bir filmdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Old Guard, rekor kıran bir başarıya ulaştı
İlginizi Çekebilir