The Outer Worlds 2 duyuruldu

Alparslan Gürlek 13.06.2021 - 22:05
İlk oyunun ardından çok bir süre geçmeden Xbox & Bethesda sunumu sırasında The Outer Worlds 2 de duyuruldu. Fragman oldukça dürüst!

Genelde oyunlar bomba gibi fragmanlarla heyecan yaratarak duyurulur ancak The Outer Worlds 2 için bu durum biraz daha farklı. E3 2021 kapsamında yapılan Xbox & Bethesda sunumu sırasında duyurulan oyun için yayınlanan fragman özellikle dürüstlük anlamında hayranlar tarafından oldukça beğenildi. Serinin yeni oyununun duyurulduğu fragmanda her şeyi açık ve net -belki de biraz şaşırtıcı- biçimde duyurdular.

The Outer Worlds 2

The Outer Worlds 2 geliyor

Bir bakıma biraz aceleye gelmiş bir duyuru gibi görünse de The Outer Worlds 2 bugün yapılan bir sunumla hayranların karşısına çıktı. İlk kez 2019'da yayınlanan ilk oyunun ardından çok bir süre geçmemesine rağmen yeni oyunun duyurusu da artık gelmiş durumda. Henüz oyun hakkında çok bir detay bilinmiyor. Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen yapım Xbox Series X ve PC için yayınlanacak.

Fragmanda da söylendiği gibi henüz oyun hakkında gösterilecek pek bir şey yok ancak fragmanın dürüstlüğü oyuncuların beğenisini toplamış durumda. Aynı zamanda henüz gösterilecek bir oynanış görüntüsü de bulunmuyor. Video açıklamasında "Yeni güneş sistemi, yeni ekip ve aynı The Outer Worlds. O gün yaklaştığında size daha fazlasını göstereceğiz... ama o zamana kadar bunun tadını çıkarın" şeklinde belirtmişler. Yani anlayacağınız henüz pek bir şey yok ancak oyunun bir gün buralarda olacağını biliyoruz. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın, özellikle fragman ile ilgili olanları! Sevgiler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 11:30
İlk oyunu PS'ye çıkarıp sonrakini çıkarmak nasıl bir saçmalıktır?!?! Diyeceksiniz ki Microsoft aldı. Eeee, Microsoft'un sıfırdan kurduğu bi firma değil almış işte. Bu mantıkla SONY' Bioware'i alsa, sonraki Mass Effectleri sadece PS'ye çıkarsa hoş mu olurdu?!
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2021 16:58
İyide xbox exc olarak duyurulmadı zaten bu oyun. PC yede geliyor hehehe :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 01:51
Bunun yerine New vegas i yapan ekip yeni bir fallout oyunu yapsaydi keske
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds 2 duyuruldu
İlginizi Çekebilir