The Outer Worlds, Nintendo Switch sürümü çıktı

Ersin Kılıç 5.06.2020 - 16:52
Obsidian imzasını taşıyan ve geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen The Outer Worlds'ün Nintendo Switch sürümü sonunda piyasaya çıktı.

The Outer Worlds, Nintendo Switch'e geldi. The Outer Worlds özellikle RPG elementleri ve sahip olduğu atmosfer ile birlikte geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Daha önce Pc, PS4 ve Xbox One için çıkan oyunun Nintendo Switch sürümü sonunda yayınlandı. Firmanın bu konuda yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

The Outer Worlds, Nintendo Switch sürümü çıktı

Bugün, Private Division, Obsidian Entertainment, ve Virtuos, ödüllü RPG The Outer Worlds'ün Nintendo Switch için çıktığını duyurdu. The Outer Worlds, Fallout'un orijinal yaratıcıları olan oyun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity oyunlarının geliştirici firması Obsidian Entertainment'ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

Daha önce Xbox One X ve Windows PC de dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi ile PlayStation®4, PlayStation®4 Pro'da yayınlanan The Outer Worlds, geçen Ekim ayında piyasaya sürüldükten sonra eleştirmenlerden övgü aldı:

5 Üstünden 5 Yıldız – EGM
2019 En İyi RPG–  IGN
2019 RPG Yılın Oyunu –  Shacknews
2019 Yılın Oyunu –  Destructoid
2019’un En İyi Rol Yapma Oyunu –  Game Informer
2019’un En iyi Oyunu Büyük Elma Ödülü – New York Video Game Critics Circle

The Outer Worlds, Nintendo Switch sürümü çıktı

Galaksinin ücra köşesinde, acımasız şirketler tarafından yönetilen bir kolonide çılgın bir biliim adamı tarafından uyandırıldığınızda, koloniyi kurtarabilecek ya da yok edebilecek tek kişi olabileceğinizi keşfediyorsunuz. Bir dizi unutulmaz karakterle karşılaştığınızda verdiğiniz kararlar Halcyon Kolonisi'nin kaderini belirleyecek. Yıldızlara arası bir kahraman olacak mısınız? Acımasız bir kötü adam mı? Ya da Moon Man miğferi takan bir yıldızlararası felaket mi? Seçim senin elinde.

Private Division Başkanı Michael Worosz“The Outer Worlds, geçen yılın en iyi rol yapma deneyimlerinden biri ve oyunun kazandığı ticari başarı ve aldığı olumlu eleştirilerden daha fazla gurur duyamayız,” diyor. “Obsidian'ın karanlık, esprili bilim kurgu evrenini Nintendo Switch'teki hayranlara ve yeni oyunculara sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Herkese bu zengin RPG'yi gittikleri her yerde yanlarında götürme fırsatı veriyoruz.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds, Nintendo Switch sürümü çıktı
İlginizi Çekebilir