The Outer Worlds ve ek paketinin Steam sürümü çıktı

Ersin Kılıç 24.10.2020 - 13:31
Son dönemin en eğlenceli RPG oyunlarından biri olan The Outer Worlds ve ek paketi Peril on Gorgon anlaşma sürecinin tamamlanmasından sonra Steam'e geldi.

Geçtiğimiz yıl Epic Games Store'a özel olarak çıkan The Outer Worlds, zaman anlaşmasının sona ermesinden sonra Steam'de çıktı. Oyunun kendisi ile birlikte geçtiğimiz ay çıkan Peril on Gorgon genişleme paketi de Steam'de yayınlandı. Firmanın konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama ve Steam çıkışına özel yayınlanan video şu şekilde;

The Outer Worlds artık Steam'de

Obsidian Entertainment ve Private Division, ödüllü, kara komik RPG macerası The Outer Worlds'ün artık Steam'de mevcut olduğunu duyurmaktan gurur duyuyor. The Outer Worlds, Fallout'un yaratıcıları olan Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity gibi oyunların geliştircisi Obsidian'ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

The Outer Worlds, sınırlı bir süre için 154.50 TL'lik özel bir fiyatla Steam'de satışa başlıyor. Oyunun ilk hikâye tabanlı genişleme paketi olan Peril on Gorgon, tek başına veya The Outer Worlds Expansion Pass'in bir parçası olarak da edinilebilir durumda olacak. Müzik severler de Steam'den The Outer Worlds (Orijinal Oyun Müzikleri)’ni de satın alabilir. Hepsini birden isteyen oyuncular için ise The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle; ana oyun, genişletme paketi ve oyun müziğini bir arada, daha uygun bir fiyatla sizlere sunmaktadır. The Outer Worlds bugün ayrıca GOG.com üzerinden de satışa sunuluyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2020 13:42
Ona da 1 yıl exc süresi verseydiniz ya ne acelesi var :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds ve ek paketinin Steam sürümü çıktı
İlginizi Çekebilir