The Outer Worlds'ten 40 dakikalık oynanış videosu geldi

Ersin Kılıç 21.09.2019 - 13:37
Video oyunun dünyasını net bir şekilde gösteriyor

Geçmişinde birbirinden kaliteli oyunlara imza atan ve RPG oyun türünün en sağlam temsilcilerinden biri olan Obsidian'ın yeni oyunu The Outer Worlds için yeni bir video daha geldi. Yayınlanan bu yeni videoda hem oyunun dünyası hem de ilerleyişi hakkında çok daha net bilgiler elde ediyoruz. 

The Outer Worlds'ten 40 dakikalık oynanış videosu geldi

Game Informer tarafından yayınlanan bu yeni video tam 42 dakika 55 saniye uzunluğunda. Yani videoya genel olarak baktığımızda yerleşim yerlerinden tutun da oyunun dünyasının güzelliklerinin gözler önüne serildiğini söyleyebiliriz. Tabi video bu kadar uzun olunca ilerleyiş ve çatışma anları konusunda da merak edilenleri yanıtladığını söyleyebiliriz.

Hikaye bazlı yapısı ile RPG severlerin merakla beklediği The Outer Worlds'te seçimlerimiz ve yanımıza aldığımız yoldaşlarımız da önemli bir yere sahip olacak. Bu yoldaşlarınızın her biri farklı bir yeteneğe sahip ve gideceğiniz göreve, nasıl ilerlemek istediğinize göre onlardan birini dilerseniz seçebileceksiniz. 25 Ekim'de çıkacak oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds'ten 40 dakikalık oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir