The Punisher'ın ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı

Furkan Güler 2.01.2019 - 11:56
Frank Castle geri dönüyor!

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden bir tanesi olan The Punisher için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sene ilk sezonuyla izleyicileri ekran başına kitleyen dizide Frank Castle'ın dram ve aksiyon dolu hayatına devam etmiştik. Şiddet öğeleriyle dolu olan ancak bu tarafını izleyiciye izlenebilir bir şekilde yansıtan The Punisher'ın ikinci sezonundan ilk fragman geldi. Fragmanda devlete ait olan bir belgede Frank Castle'ın adının yazdığını görüyoruz. Daha sonrasındaysa bu belge yakılıyor. Yani ikinci sezonda karakterimiz ve devlet ajanları arasında büyük bir çıkmaz olabilir.

The Punisher'ın yeni sezonundan ilk video

Diğer bir yandan ikinci sezonda Jigsaw karakterini göreceğimizin sinyalleri, daha öncesinde verilmişti. 18 Ocak tarihinde yayınlanacak olan ikinci sezonda Punisher'ın neler yapacağı merak ediliyor. Netflix her ne kadar Marvel'a ait olan karakterlerin dizilerini iptal etme kararı alsa da, Punisher'ın yanında Jessica Jones'un dizisi de platformda şu anda izlenebilir durumda. Umarız Netflix yetkilileri, Punisher dizisini birkaç sezon daha devam ettirmeyi başarır.

Son olarak ilerleyen dönemlerde Marvel'a ait olan markaları, tek çatı altında toplayabilen bir TV servisinin üzerinde çalıştığı da söylentiler arasında.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 01:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2019 00:32
O tv servisi disneyin zaten merlin. Şakamısınız siz kaç ay oldu duyurulalı. Hala söylenti diyonuz yuh.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2019 12:51
Şu güzelim diziyi de iptal edecekler. Gerçekten yazık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Punisher'ın ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı
İlginizi Çekebilir