The Quarry PlayStation Store TR mağazasında satıştan kalktı

Talha Ramazan Yüzmeç 20.06.2022 - 13:59
The Quarry, PlayStation TR mağazası üzerinde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü satılmıyor. PSTR'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Supermassive Games'in bu ay içerisinde piyasaya sürdüğü The Quarry'nin satışları, PlayStation Store Türkiye mağazası üzerinde bugün itibariyle durmuş durumda. Oyunda herhangi bir fiyat görüntülenmediği gibi, "çıkış tarihi belirlenecektir" ifadelerine yer verilmiş. The Quarry PlayStation Store TR mağazası üzerinden an itibariyle satın alınamıyor. Henüz mağazanın Türkiye kolu tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

The Quarry PlayStation TR an itibariyle satılmıyor

The Quarry PS Store Türkiye mağazası üzerinde an itibariyle satışa açık değil. 10 Haziran 2022 tarihinde çıkan oyun, PC, PS4, PS5, Xbox Series X ve Series S platformlarında yayınlandı. Şu anda PlayStation'un diğer ülkelerdeki dijital mağazalarında 60 dolar/euro fiyat etiketiyle satılan oyunun Türkiye mağazasında herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Bunun yerine "çıkış tarihi belirlenecektir" ifadesine yer verilmiş. Bu durumun neden yaşandığı ise henüz bilinmiyor.

The Quarry PlayStation TR satışı durdu

Bilmeyenler için, The Quarry, interaktif bir korku oyunu. Bir yaz kampında bir yandan canavarlar, diğer yandan yerlilerle uğraştığınız ve sizi karar vermeye zorlayan bir yapısı var. Oyuncunun seçimlerinin hikayenin akışını ve sonunu etkilediği bir sisteme sahip. Hali hazırda PS tarafında satılmıyor olsa da PC platformunda oyuncular Steam üzerinden oyunu 429,00 TL fiyatıyla satın alabiliyor. Sistem gereksinimleri için de buraya tıklayabilirsiniz. PS Store tarafındaki bu durumun nedeni henüz bilinmiyor ancak detaylar ortaya çıktıkça sizlere en hızlı şekilde aktarmaya gayret edeceğiz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 16:14
kaliteli bir oyun değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 09:00
şu anda deneme sürümü indirilebiliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 15:17
Zeki müren espiriside geçmişti, altyazıda saçmaladıkları için değiştiriyorlar, ispiyonlamışlardır firmaya :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Quarry PlayStation Store TR mağazasında satıştan kalktı
İlginizi Çekebilir