The Quarry'nin yapımcısı dev medya firması tarafından satın alındı

Murathan Özlü 12.07.2022 - 17:03
The Quarry'nin yapımcısı Supermassive Games, dev İskandinav medya firması Egmont'a bağlı olan Nordisk Games tarafından satın alındı

The Quarry'nin yapımcısı, dev İskandinav medya firması tarafından satın alındı. Until Dawn ve The Quarry ile meşhur olan Supermassive Games, İskandinav medya devi Egmont'a bağlı olan Nordisk Games oyun firması tarafından satın alındı. Nordisk Games'in bünyesinde ayrıca Just Cause oyunlarının yapımcısı Avalanche ve Castlevania: Lord of Shadows'un  yapımcısı Mercury Steam'de yer alıyor.

The Quarry'nin yapımcısı Nordisk Games çatısı altına girdi

2008 yılında Pete ve Joe Samuels tarafından İngiltere'de kurulan SuperMassive Games, Bafta ödüllü Until Dawn ile meşhur olmuştu. Ardından The Dark Pictures Anthology ve The Quarry'yi de yayınlayan stüdyo 300 çalışandan oluşan dev bir ekibe dönüştü. Şimdiyse, interaktif film tadında oyun yapma konusunda son derece tecrübeli olan bu ekip, dev bir medya kuruluşunun çatısı altına girdi.

The Quarry'nin yapımcısı
İskandinav medya devi Egmont'un pek çok farklı alanda yatırımı bulunuyor, oyun sektörü de bunların bir parçası. Oyun kısmının başında ise Nordisk Games bulunuyor. Egmont ayrıca bir vakıf, bu yüzden gelirin büyük kısmı gelecek projelere aktarılsa da medikal yardıma ihtiyacı olan gençlere ve çocıuklara destek için de kullanılıyor.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan The Quarry Playstation Store TR mağazasında satıştan gizemli bir şekilde kalkmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Quarry'nin yapımcısı dev medya firması tarafından satın alındı
İlginizi Çekebilir